Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagymellű lányok! Ti hol...

Nagymellű lányok! Ti hol vásároltok melltartót?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 85D-s melleim vannak, és mostanában sehol sem találok szép, (esetleg szexis) melltartókat. Eleve a legtöbb helyen kisméretű melltartókat lehet szinte csak kapni, ahol meg nem, azok pedig általában túlcsicsázottak, esetleg ocsmányak. Ti hol veszitek a melltartóitokat, mit tudtok ajánlani?

18/L

2013. ápr. 7. 19:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én az e-bayen szoktam.

Még az én méretemben (80G) is hatalmas a választék, az árak sem túl vészesek, 15-20 EUR között már sokféle van, de a márkás darabok is meg szoktak állni 30 EUR-ból (plusz postaköltség persze). Van mindenféle szín és fazon, amiről itthon ebben a méretben álmodni sem lehet (mindig csak újat veszek). Ráadásul vidéken élek, úgyhogy nálunk eleve kevesebb bolt van.

Az egyetlen hátránya, hogy sajnos nem lehet felpróbálni vásárlás előtt, így volt már olyan, hogy felpróbáláskor derült ki, hogy nem jó a méret. Viszont a vatera akkor is segített :)

2013. ápr. 8. 19:52
 12/12 anonim válasza:
80D mellem van, az F&F-ből! Iszonyú kényelmes, tart, szép. :D
2018. jan. 17. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!