Egy új melltartó szokott nyomni a kosarak alatti részen?
Figyelt kérdés
Most vettem melltartót először. Pont jó rám, de elöl egy kicsit nyom. Talán csak meg kell szoknom? 15/l Előre is köszönöm a válaszokat.2013. ápr. 7. 16:49
1/7 anonim válasza:
Ez elő szokott fordulni. Ha legközelebb melltartót veszel, két oldalt, a kosarak alatt, és a kosarak oldalánál is nézd meg, hogy befér-e még az ujjad. Ha igen, akkor biztosan jó, és csak azért nyom egy kicsit, mert még új. De amúgy is hozzád fog még idomulni. Nekem egy melltartó (na nem a drága, márkás fajták) intenzív hordás mellett 1-1,5 év alatt kinyúlnak. A kérdésedre: Ha megnézed úgy, ahogy fent is leírtam, és jó, akkor nem kicsi.
2/7 anonim válasza:
Nem. Ha nyom, akkor nem jó.
Nem kínzóeszköz ez, kényelmesnek kell lennie.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) Megnéztem és befér az ujjam, szóval akkor nem kicsi rám.
2013. ápr. 7. 17:05
4/7 A kérdező kommentje:
de olyan nincs, hogy csak 1-2 napig nyom amíg meg nem szokom?
2013. ápr. 7. 17:08
5/7 anonim válasza:
Ha hagyományos kapocs van rajta, akkor lehet rajta tágítani. Láttam valahol olyan kapcsot, aminek az egyik végén kis horog, a másik végén pedig kis hurok van, tehát a kapocs mindkét féle "vége" rajta van, és ezzel lehet tágítani, ha a körmérettel, tehát a számmal van a baj.
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. ápr. 7. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!