Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » 14 éves vagyok. Anyukám nem...

14 éves vagyok. Anyukám nem akart nekem kezeslábas pizsamát venni, de egyik 18 éves barátom megvette nekem. Hogy adjam be anyukámnak? Mert nem merem hazahozni.

Figyelt kérdés

A másik kérdés az lenne hogy kzeslábas pizsamában nem igen lehet este ha kell pisilnimenni mert hátul van a zipzár és nem könnyü levenni. nekem az öcsém aki 10 éves estére hord pelenkát, szerintetek nem lehet hogy nekem is ezt kéne tennem? mondjuk anyukám hallani sem akart róla, de én sztem ez nem lehet kényelmetlen.

14f

2013. ápr. 7. 13:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
1 nem vicc kettő a tesóm bepisil este de már nem mindig csak ritkán, de azért kell a pelenka neki még ennyi.... ezt amúgy apukámtól örökölte. és nem akarok megváltozni hagyjálmár, nemteccikvalami változzon meg, Hát NEM! inkáb segíthetnél ehejett hogy hogy adagoljam be anyumnak....
2013. ápr. 7. 14:08
 12/15 anonim ***** válasza:

nem akarsz fölnőni mert írni abszolúte nem tudsz

hát akk menjél oda és csapd a pelust anyud elé h tegye rád

2013. ápr. 7. 14:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Régebben olvastam egy hasonló kérdést, csak ott egy csajhoz ment egy 14 éves fiú pelenkában, az meg össze akarta firkálni, meg áradozott, hogy de cuki. Szerintem megtalálná a zsák a foltját, ha idejönne az a beteg csajszi:D. Ha csak nem egy és ugyanaz a két kérdés kiírója...
2013. ápr. 7. 15:49
 14/15 anonim ***** válasza:

költözz ki egy fára, és ott akkor pisilsz amikor csak akarsz. vagy pisilj tudod milyen izgató?

ám menj pszichológushoz van egy kis szex defektusod

2013. ápr. 7. 17:28
 15/15 anonim ***** válasza:
de pelenkába akár be is kakilhatsz majd anyu tisztába tesz reggel.
2013. ápr. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!