14 éves vagyok. Anyukám nem akart nekem kezeslábas pizsamát venni, de egyik 18 éves barátom megvette nekem. Hogy adjam be anyukámnak? Mert nem merem hazahozni.
Figyelt kérdés
A másik kérdés az lenne hogy kzeslábas pizsamában nem igen lehet este ha kell pisilnimenni mert hátul van a zipzár és nem könnyü levenni. nekem az öcsém aki 10 éves estére hord pelenkát, szerintetek nem lehet hogy nekem is ezt kéne tennem? mondjuk anyukám hallani sem akart róla, de én sztem ez nem lehet kényelmetlen.
14f
2013. ápr. 7. 13:03
1/15 anonim válasza:
te! most keltem föl
ehhez a humor bombomhoz nekem túl reggel van :D
2/15 A kérdező kommentje:
csakhogy én ezt nem humorból írtam....
2013. ápr. 7. 13:05
3/15 anonim válasza:
jaja persze menjél tanulni inkább vagy olvasni
4/15 A kérdező kommentje:
de most minek irsz ha nemtudsz válaszolni?
2013. ápr. 7. 13:12
5/15 anonim válasza:
Nálad valami gond lehet ha 14 évesen pelenkát meg kezeslábast akarsz hordani.
6/15 A kérdező kommentje:
azért akarom mert kényelmes, és mert tök jó télen. én nagyonszerettem amig volt mikor ovis voltam de aztán márkinőttem:( de most van, csak most hogymondjam meg anyukámnak? szerintetek nagyonkifog akadni? :S
2013. ápr. 7. 13:51
7/15 anonim válasza:
te meg minek kérdezel értelmetlenségeket pelusos :D
8/15 A kérdező kommentje:
nem vok pelusos, csak egy ötlet volt, mert az6 öcsémen kényelmesnek tünik.
2013. ápr. 7. 14:00
9/15 anonim válasza:
10 évesen ne hordjon már pelust szegény ha csak nem záróizom problémái vannak
10/15 anonim válasza:
Ha vicc akar lenni akkor gyenge... ennél jobbakat találj ki.
Ha komoly akkor valóban orvosi segítséget kéne kérned, azaz menj pszichológushoz. Vannak ilyenek akik nem akarnak felnőni, ez nem normális, de lehet rajta segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!