Ilyen lábakkal felvehetek cicagatyát?
2013. ápr. 6. 17:36
1/10 anonim válasza:
Az ilyen formátlan és nagyon vékony lábakon nem túl szép szerintem.
2/10 anonim válasza:
Az első max irigységében írt ilyet. Nagyon szépek a lábaid, azt veszel fel amit csak akarsz.
4/10 anonim válasza:
Első vagyok. Mivel férfi vagyok ezért nem irigykedem női lábakra. :D Egyszerűen az igazságot írtam. Nem értem ha az negatív, akkor miért kell egyből azt feltételezni, hogy annak hátterében csak és kizárólag irigység állhat.
5/10 anonim válasza:
A cicanadrágot pont hogy vékony lábakra találták ki,nem vastag hájas vagy izmos oszloplábakra és nagy seggre.
Kérdező nyugodtan vedd fel!
7/10 anonim válasza:
Amennyi látszik ennyi képből, felveheted nyugodtan. Akkor több látszana, ha állnál a képen, de semmi kivetnivalót nem látok így sem, szép lábaid vannak.
8/10 anonim válasza:
Oké-oké, hogy jól áll a vékony lábú lányoknak, de van egy szint, amikor egy csaj lába nagyon vékony (mert még fiatal pl.), na azon nem szép!
Szerintem te is nagyon vékony vagy.. lábban főleg.
Ezért ha felvennél, akkor ne egy olyan nadrágot, ami rettenetesen simul, vannak kevésbé tapadó nadrágok is.
9/10 anonim válasza:
Szép lábaid vannak,bár az igaz kicsit formálhatnád oket tornával:) de vedd fel,jól fog allni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!