Tényleg így van ez, hogy a lányok a cipőjét nézik meg először a fiún?
nem pont azt, hogy mennyire márkás, hanem hogy milyen típus, sokat elárul a tulajdonosáról.
Én a lapos talpúakat szeretem, sokat vagyok sportcipőben, de ha menni kell elegánsabb helyre, akkor viszont előkerül a bőr magassarkú, amit máskor kímélek.
Egy gondozott, tiszta bőrcipő nagyon elegáns benyomást kelt.
A tornacipőtől hányni tudnék, akármilyen Converse.
De a lényeg, hogy tiszta! legyen, akkor is, ha egy Puma cipőről vagy más utcai sportcipőről legyen is szó.
Lány vagyok, ez nem igazSzerintem te inkább azt hallottad, hogy amekkora a lába, akkora a "szerszáma" is. (Vagy akinek a lába nagyobb, úgy arányosan nagyobb, nem tudom, tényleg hülyeségnek tartom ezt) Szóval, nem lehet, hogy ezt hallottad félre? Mondjuk még lehet hogy ilyen swag/yolo/miafene emberkék mondják, akiknél csak a márka számít. Ezeken kívül biztos nincs olyan elvetemült akin a fő benyomást a fiú cipője teszi a személyisége, vagy ha ennyire a külsőre megyünk akkor már a megjelenése helyett.
17/L
Ha kover/hajas, ra sem nezek. Ha jo alkata van, akkor:
Az arc az eslo. :) Aztan szem, fog, bor, stb.
Ezutan a stilusat nezem meg (ehhez hozza tartozik a cipo is), majd a kezet. Valahogy igy megy nalam. :)
Nálam az arc az első, de nagyon fontosnak tartom az öltözködést is, tehát megnézem a cipőt is persze.
Leginkább az elegánsabb cipőket szeretem a férfiakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!