Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Tényleg így van ez, hogy a...

Tényleg így van ez, hogy a lányok a cipőjét nézik meg először a fiún?

Figyelt kérdés
Hallottam már ezt többször is, de valahogy nem akarok ebbe belenyugodni mert nem akarom elhinni hogy ha valakinek nincs egy jó cipője akkor máris esélytelen a nőknél

2013. ápr. 6. 16:32
 1/10 anonim ***** válasza:

nem pont azt, hogy mennyire márkás, hanem hogy milyen típus, sokat elárul a tulajdonosáról.

Én a lapos talpúakat szeretem, sokat vagyok sportcipőben, de ha menni kell elegánsabb helyre, akkor viszont előkerül a bőr magassarkú, amit máskor kímélek.

Egy gondozott, tiszta bőrcipő nagyon elegáns benyomást kelt.

A tornacipőtől hányni tudnék, akármilyen Converse.

De a lényeg, hogy tiszta! legyen, akkor is, ha egy Puma cipőről vagy más utcai sportcipőről legyen is szó.

2013. ápr. 6. 16:37
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
ja és nem az arc az első szerintem mindenkinél, utána jönnek az apróságok, haj, bőr, fogak, kéz, alkat.
2013. ápr. 6. 16:38
 3/10 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, ez nem igazSzerintem te inkább azt hallottad, hogy amekkora a lába, akkora a "szerszáma" is. (Vagy akinek a lába nagyobb, úgy arányosan nagyobb, nem tudom, tényleg hülyeségnek tartom ezt) Szóval, nem lehet, hogy ezt hallottad félre? Mondjuk még lehet hogy ilyen swag/yolo/miafene emberkék mondják, akiknél csak a márka számít. Ezeken kívül biztos nincs olyan elvetemült akin a fő benyomást a fiú cipője teszi a személyisége, vagy ha ennyire a külsőre megyünk akkor már a megjelenése helyett.

17/L

2013. ápr. 6. 16:40
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Először az arcát nézem meg aztán a kezét.. Az viszont tény, hogy ruhadarabok közül leginkább a cipőjét nézem meg egy pasinak és igen, ítélek is ez alapján.. Pl: egy hegyes orrú fényes lakkcipőt vagy egy zokni+szandál kombós pasival nem jönnék össze.. Nem az ár, a márka számít, hanem az ízlés..Azt is ki lehet szúrni, ha valakinek nincs pénze jó cipőre és azért hord olyat, amilyet, de ha látszik a cipőn, hogy nem kis összeg volt és mégis sugárzik róla az ízléstelenség, akkor így járt..
2013. ápr. 6. 16:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Ha kover/hajas, ra sem nezek. Ha jo alkata van, akkor:

Az arc az eslo. :) Aztan szem, fog, bor, stb.

Ezutan a stilusat nezem meg (ehhez hozza tartozik a cipo is), majd a kezet. Valahogy igy megy nalam. :)

2013. ápr. 6. 16:48
 6/10 anonim ***** válasza:
nem ezt nézem meg először, hanem magát a pasit, aztán a stílusát. de egyébként valóban sokat elárul egy pasiról a lábbelije. 19/L
2013. ápr. 6. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Van egy srác már vagy fél éve tetszik,de most őszintén megmondom,hogy fogalmam sincs milyen cipője van :D egyet tudok. Az arcát nézem először egy fiúnak aztán a ruháját. :D
2013. ápr. 6. 19:52
 8/10 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat de én tök különböző stílusú cipőket is hordok (am 18/F) akkor az most rólam mit árul el XD meg kicsit azon lepődtem meg akik azt írták, hogy arc után a kezet nézik o.O
2013. ápr. 6. 20:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Ezt én is hallottam már, de magamból kiindulva hülyeség: az arcát nézem meg először, mint szerintem az emberek nagy része. Utcán se leszegett fejjel a cipőket nézegetem..
2013. ápr. 6. 21:47
 10/10 anonim ***** válasza:

Nálam az arc az első, de nagyon fontosnak tartom az öltözködést is, tehát megnézem a cipőt is persze.

Leginkább az elegánsabb cipőket szeretem a férfiakon.

2013. ápr. 6. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!