Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tudnék jobban öltözködni?

Hogyan tudnék jobban öltözködni?

Figyelt kérdés

Szóval , van jó sok ruham de egyszerűen nemtudok " tök jól " feloltozni.

Ha bemennek egy boltba és csak össze kéne hoznom egy k#rva jó öltözéket, hát nem menne ..

Úgy irigylem azokat a lányokat akikben megvan ez . Meg a színek :/ hát keverni nem merem őket , mert nemtudom , hogy mi jó mihez ..

Valami ötlet ? Előre is köszi :)

2013. ápr. 6. 07:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Majdnem tljesen ebben a helyzetben vagyok, csak nekem kevés ruhám van.

Azt tudod megtenni, hogy kiválasztasz egy stílust magadnak, amiben öltözöl, beírod googl-eba, nézel róínek, akkor vezetheted, hogy az osztályodba jól öltöző lányok közül ki milyen színkombinációban ment suliba és akkor ha visszanézed, tudni fogod, hogy akkor olyan összeállítást te is nyugodtam felvehetsz

2013. ápr. 6. 09:52
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi a választ , mondjuk az eszembe sem jutott , hogy irjak a google ba :D ez nem hangzik rosszul és akkor ott eltudom lesni , és hasonlóan feloltozni :)

Koszi :))

2013. ápr. 7. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!