Mi most a 14-15 éves lányoknál a "divat"?
Haj-öltözködés-stílus...
(Nem vagyok ilyen divatmajom, csak sok mindent hallok, szóval érdekel!
Haj: sokszor látok mindenféle színű festett hajat, kék, zöld, lila, stb. Hosszú vagy rövid, kinek mi áll jól. Régebben nem olyan sok lánynak volt frufruja, mostanában ez is gyakoribb.
Öltözködés: rocker, goth, stb, ezek olyanok, hogy mindig lesznek követőik. Mostanában az emo is divat, mondjuk úgy vettem észre, hogy már a végét járja (szerencsére :D)
Viselkedésben nagy divat leszbinek meg biszexnek lenni, a divatból való depressziózás (ami nem összekeverendő a komoly depresszióval, amit kezeltetni kell!!), na meg az édi cuki beszéd, amitől nagyon mencsinek érzik magukat a plázaribi tini csajszik :) De könyörgöm, ne akarj ilyen lenni :D
Amúgy nem nagyon értek a divathoz, és nem is nagyon érdekel, csak azt írtam le, amit a közvetlen környezetemben tapasztaltam a fiatalok körében(pesti vagyok).
Én főleg két nagyobb csoportot figyeltem meg. Az egyik az ilyen emo/scene és hasonló öltözködési stílus. Fekete, szőke vagy színes haj, lehetőleg minél hosszabb és tupírozottabb, frufruval. Ehhez általában társulnak piercingek is.
A másik típus a plázak*rva. Magassarkú, szoli, igénytelenül festett általában fekete vagy szőke haj, műköröm, erős smink, csillogó (arany, ezüst) cuccok (kedvelik az Ed Hardyt általában) a legfőbb jellemzője általában.
Sajnos kevés normális lányt látok ebben a korosztályban, de majd kinövik remélhetőleg.
egyetértek az előzőkkel. elég szörnyű, hogy vagy letargikus fejek jönnek szembe a folyosón (emo) vagy magassarkú cipők kopogására leszek figyelmes, a cipőhöz pedig egy rózsaszín Barbie baba társul (plázacica).
Én egyikbe sem tartozom, a baráti köröm sem, inkább laza, sportos öltözködés hívei vagyunk. Pl egy egyszerű póló csőfarmerrel, tornacipő, sportcipő, hátizsák. Ennyi:)
Öltözz úgy, ahogy neked tetszik, ne foglalkozz más véleményével.
Amit eddig írtak mind igaz!
Egyébként nem zavarnak az emok és társaik,ha valóban az az élet érzésük,DE A DIVAT-EMOKAT NEM FOGADOM EL.
Oké,hogy azt mondják ne foglalkozz más véleményével de ahhoz képest le plázakúrvázták azokat a csajokat akik a fentiek szerint öltözködnek.Nekem egyik csoporttal sincs semmi bajom.
Amúgy szerintem leginkább divat a csőnaci kicsit deszkásabb fazonú cipő és színes pólók.Ez a nagy átlag képvisel és szerintem csinos is.
kedves utolsó hozzászólónak,
én 14 évesen: farmer, unisex színes póló, sportcipő, haj úgy, ahogy nő, max egy-két csattal elválasztva
én manapság: vászonnadrág, színes, rajzfilmfigurás női póló, papucs vagy tornacipő. Festett haj (úgy ahogy nő, rövid), igen, narancssárga és rózsaszín, de a divathoz köze sincs. Kiegészítő, max egy karkötő.
Ezt azért írtam, mert írtad a három kategóriát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!