Szerintetek ez normális?
14 éves vagyok.
164 cm.
33 kg.
és nem vagyok éhes mit csináljak voltam pszihológusnál azt mondták kinövöm de nem nőttem ki.
Ez kamu?
Mert ha nem, akkor kórosan sovány vagy. Közel 2x ennyinek kéne lenned. Anyukádék nem vittek még orvoshoz?
Évente menj el orvoshoz bizt.kedv. (ha egyébként is van bajod, akkor kérdezz rá erre mindig, ha meg egyébként okés vagy, akkor csak ezért is megéri néha menni), és az se baj, ha nem mindig ugyanahhoz.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki nagyon vékony, bár egy tízessel fölötted van (igaz, korban meg 15-el). Él és virul. De nagyon kell figyelnie magára. Pl vért nem adhat, műtét vagy tartós betegség esetén könnyen kerülhet gáz állapotba, stb.
Nutridrinket szokott inni, ami teljes értékű tápanyag arra az esetre, ha érzékeny lennél valamire, vagy/és nem tudnál eléggé hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!