Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy a magassark...

Miért van az, hogy a magassarkú cipőből kisebb méretet kell, hogy vegyek, mint a normális cipőből?

Figyelt kérdés
Eredetileg 38-as a lábam, de amikor magassarkút veszek abból 37-es kell

2013. márc. 17. 22:51
 1/5 anonim ***** válasza:
en is pont igy vagyok vele, de arra meg nem jottem ra, hogy miert van...:)
2013. márc. 17. 23:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Na ezt nem tudom, nekem a magassarkúim mind 37-esek míg rendesből 3 méretben is van cipőm.

Eléggé bénák a méretezések,mind cipőknél,mind ruháknál. Példának okáért van 2 pár cipőm aminek ha a talpát összeérinted az hajszálpontosan megegyezik, az egyik 37-es a másik pedig 38-as.

2013. márc. 17. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:

és én mit mondjak? XD 37-es a lábam néhányban 36

de magassarkúhoz 35-ös kell :D

2013. márc. 17. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem azért, mert míg egy lapos, fűzős cipőben jó a 38, nem szorít, nem lötyög, pont jó, a magassarkúnál kell hogy jobban rácuppanjon a lábadra, nem elég, ha nem lötyög, és nem szorít, egy picit kell hogy szorítson, különben kicsúszna belőle a lábad járás közben. Nekem is egy számmal kisebb kell magassarkúból és az első igazi magassarkúmmal be is fürödtem annak idején mert 38ast vettem, éreztem hogy nem az igazi de nem mertem a 37est venni mert egy hangyányit szorított ... pedig az kellett volna ...
2013. márc. 18. 00:34
 5/5 anonim válasza:

sziasztok

Azt hittem csak én vagyok ilyen béna :P nekem is 38-as a lábam, de magassarkúban kisebb kell. Nálam akkor jön a gond, amikor csak pici sarkú cipőt veszek, ami csak 1-2 centi. Mert ha mondjuk 5-6-7 cintis magassarkúról van szó, akkor tuti 37. Viszont ezeknél sosem tudom. A 38-as lazább,kényelmesebb és megesett már hogy azt vettem, viszont kis hordás után csúszkálni kezdett a lábam, és vizhólyagos lett. Amikor meg a 37-eset veszem, akkor nem bírom hordani, annyira szorít, és nem bírom kivárni azt, hogy kinyúljon, inkább abbahagyom hordani...Erre tanács?

2014. márc. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!