Miért van az, hogy a magassarkú cipőből kisebb méretet kell, hogy vegyek, mint a normális cipőből?
Na ezt nem tudom, nekem a magassarkúim mind 37-esek míg rendesből 3 méretben is van cipőm.
Eléggé bénák a méretezések,mind cipőknél,mind ruháknál. Példának okáért van 2 pár cipőm aminek ha a talpát összeérinted az hajszálpontosan megegyezik, az egyik 37-es a másik pedig 38-as.
és én mit mondjak? XD 37-es a lábam néhányban 36
de magassarkúhoz 35-ös kell :D
sziasztok
Azt hittem csak én vagyok ilyen béna :P nekem is 38-as a lábam, de magassarkúban kisebb kell. Nálam akkor jön a gond, amikor csak pici sarkú cipőt veszek, ami csak 1-2 centi. Mert ha mondjuk 5-6-7 cintis magassarkúról van szó, akkor tuti 37. Viszont ezeknél sosem tudom. A 38-as lazább,kényelmesebb és megesett már hogy azt vettem, viszont kis hordás után csúszkálni kezdett a lábam, és vizhólyagos lett. Amikor meg a 37-eset veszem, akkor nem bírom hordani, annyira szorít, és nem bírom kivárni azt, hogy kinyúljon, inkább abbahagyom hordani...Erre tanács?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!