Ha Pestre mentek bulizni mit vesztek fel? (:
nem megyek pestre bulizni :)
amúgy ha bulizni megyek ugyanazt veszem fel mint bármikor
Jah igen, én is megfordultam egy két ilyen helyen. Én a télen voltam egy ilyen szórakozóhelyen, egy mango ing, levis farmerszoknya , és egy térdig érő csizma volt rajtam. Természetesen minden cuccomon virított a márkajelzés, mert az adott szórakozóhelyen ez az elvárás. Mielőtt itt mindenki felnégyelne , közlöm, hogy egy nagyon kedves kolléganőm születésnapjára voltam hivatalos, de remélem, az életembe nem kell többet ilyen undorító helyre betennem a lábam. Gusztustalan.
szóval ilyesmit vegyél fel. Persze előtte egy fodrász sem árt, nehogy ne engedjenek be...és az sem árt ha elég plázar.ibancos a kinézeted, az csak jó pont.
pl ha morrisonsba mész, a kutya nem nézi, h milyen cuccban vagy, csak nézzen ki normálisan.
de ha az ilyen tünci-bünci helyekre mész, akkor készülj fel, hogy visszafodíthatnak a bejáratnál.
sztem ez elég undorító és főleg sznob dolog.
nem is értem miért vágysz ilyen helyekre... a legegyszerűbb, ha megnézed a szórakozóhely honlapját, és elolvasod, hogy aznap estére mi a dress code. ezt beutöd a google-be és láss csodát!
(annyira szeretem, amikor az emberek csak hülye kérdések feltevésére használják az internetet...)
Vannak dress code-os helyek meg vannak nem dress code-osak. Érdemes utána nézni, általában dress code az ilyen tipikus p*csa partikon van. Itt minél nagyobb márkákat veszel magadra, annál nagyobb eséllyel engednek be. Túlzásba se vidd, mert bizonyos helyeken ez rossz pont. Egy magassarkú, miniszoknya/tapadós nadrág, csillogós - lehetőleg mélyen dekoltált- felső, ez mondjuk egy szóba jöhető szerelés dress code-os helyen.
Ha elmondod hova szeretnél menni, akkor többet tudunk segíteni.
Szerintem azért normális, hogy egy jobb szórakozóhelyre nem szakadt farmerben vagy melegítőben megyek. Nem tudom miért kell ezen felhábordni.
Én vagy egy csini ruhát, extra-magassarkú cipővel, szép táskával és szolíd kiegészítőkkel vagy egy miniszoknya, csini top, néha hosszú nadrág...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!