Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha Pestre mentek bulizni mit...

Ha Pestre mentek bulizni mit vesztek fel? (:

Figyelt kérdés
csajok írjatok.. :)
2009. szept. 21. 07:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
75%

nem megyek pestre bulizni :)

amúgy ha bulizni megyek ugyanazt veszem fel mint bármikor

2009. szept. 21. 07:27
 2/13 A kérdező kommentje:
csak azért kérdezem, mert pesten van egy két olyan hely ahova ha nem öltözöl fel trendin be sem engednek..:s
2009. szept. 21. 07:29
 3/13 anonim ***** válasza:
69%

Jah igen, én is megfordultam egy két ilyen helyen. Én a télen voltam egy ilyen szórakozóhelyen, egy mango ing, levis farmerszoknya , és egy térdig érő csizma volt rajtam. Természetesen minden cuccomon virított a márkajelzés, mert az adott szórakozóhelyen ez az elvárás. Mielőtt itt mindenki felnégyelne , közlöm, hogy egy nagyon kedves kolléganőm születésnapjára voltam hivatalos, de remélem, az életembe nem kell többet ilyen undorító helyre betennem a lábam. Gusztustalan.

szóval ilyesmit vegyél fel. Persze előtte egy fodrász sem árt, nehogy ne engedjenek be...és az sem árt ha elég plázar.ibancos a kinézeted, az csak jó pont.

2009. szept. 21. 08:25
 4/13 anonim ***** válasza:
Off: Melyik ez a két hely????
2009. szept. 21. 08:45
 5/13 anonim ***** válasza:
30%

pl ha morrisonsba mész, a kutya nem nézi, h milyen cuccban vagy, csak nézzen ki normálisan.

de ha az ilyen tünci-bünci helyekre mész, akkor készülj fel, hogy visszafodíthatnak a bejáratnál.

sztem ez elég undorító és főleg sznob dolog.

nem is értem miért vágysz ilyen helyekre... a legegyszerűbb, ha megnézed a szórakozóhely honlapját, és elolvasod, hogy aznap estére mi a dress code. ezt beutöd a google-be és láss csodát!

(annyira szeretem, amikor az emberek csak hülye kérdések feltevésére használják az internetet...)

2009. szept. 21. 09:36
 6/13 A kérdező kommentje:
hát ... köszi a válaszokat.. én szoktam ilyen helyekre járni, csak kíváncsi voltam h milyen ruhákba jártok bulizni.. nem értem h miért kell oltogatni..nem muszáj írni..
2009. szept. 21. 09:54
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
fuh hát én ilyen helyre nem is akarnék menni
2009. szept. 21. 10:26
 8/13 anonim ***** válasza:

Vannak dress code-os helyek meg vannak nem dress code-osak. Érdemes utána nézni, általában dress code az ilyen tipikus p*csa partikon van. Itt minél nagyobb márkákat veszel magadra, annál nagyobb eséllyel engednek be. Túlzásba se vidd, mert bizonyos helyeken ez rossz pont. Egy magassarkú, miniszoknya/tapadós nadrág, csillogós - lehetőleg mélyen dekoltált- felső, ez mondjuk egy szóba jöhető szerelés dress code-os helyen.

Ha elmondod hova szeretnél menni, akkor többet tudunk segíteni.

2009. szept. 21. 12:08
 9/13 anonim ***** válasza:
pösti vagyok....:D akkor nem engednek be, ha megvan szabva h milyen ruhában kell megjelenni, és te nemolyanban jelensz meg.
2009. szept. 21. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:
36%

Szerintem azért normális, hogy egy jobb szórakozóhelyre nem szakadt farmerben vagy melegítőben megyek. Nem tudom miért kell ezen felhábordni.

Én vagy egy csini ruhát, extra-magassarkú cipővel, szép táskával és szolíd kiegészítőkkel vagy egy miniszoknya, csini top, néha hosszú nadrág...

2009. szept. 21. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!