1/9 anonim válasza:
Egy felsőnek elmegy. De az árát nem tudom mennyire éri meg, Bécsben Zaraban pár hónapja 3000 Ft-ért vettem meg a korábban hasonló árban árult pulóvereket.
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik. A színe réme, a fazon unalmas.
3/9 anonim válasza:
Régimódi, túl egyszerű. Nekem nem jön be.
5/9 anonim válasza:
az a lényege, h olyan, mintha turizta volna, vagy a nagymama szekrényében találta volna.
ilyeneket hordanak a hipsterek, és bár sokaknak ez a stílus nem jön be, attól még divat.
nekem sem tetszik különösebben, de nem is olyan gáz. nem hordanám.
6/9 anonim válasza:
Gáz. Mint a zarás cuccok nagy része.
7/9 anonim válasza:
épp egy zarás felső van rajtam. sőt tegnap is az volt.
hát nem a tizenéves korosztály stílusa, az fix. de hogy gáz lenne?
vannak fura darabok, de sok ruhájuk elegáns, pl. irodai munkához tökéletes. fiatal nők számára biztos, hogy vannak jó dolgok.
8/9 anonim válasza:
Én még ott egy csinos darabot nem találtam. Persze ízlések és pofonok, de számomra unalmasak semmi fazon csak lógnak... Olyan unalmas mint az a modell akin van ez a felső... Tükrözi a kollekciót.
9/9 anonim válasza:
Na meg ezek a pólók: www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/hu/en/zara-S2013/358004/Shirts
Ez minden csak nem fiatalos, még a turiba is jobb ruhák vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!