Fehér póló - fekete melltartó nagyon gáz együtt?
Figyelt kérdés
Holnap fehér pólót szeretnék fölvenni, de pepill csak a fekete melltartóm tiszta. Elmegy ez így vagy keressek más fölsőt? :D2013. ápr. 2. 21:56
11/15 anonim válasza:
Volt egy osztálytársam, az ilyen kinyúlt fehér pólóban járt, meg piros, illetve fekete melltartóban. Állandóan kivolt a segge, világítottak a különböző színű tangái. Marha igénytelen volt az öltözködése, DE! Valamiért mindig nagyon rá voltam indulva, mint az amcsi filmekben az ilyen nem túl igényes, de dögös texasi punetták, olyan volt.
De hát ha nem akarsz ilyen lenni, nem erőltetném ezt az összeállítást.
13/15 bogikatona válasza:
szerintem egyáltalán nem gáz. az a lényeg hogy ne látszódjon át a pólódon és ennyi. rikító rózsaszín melltartót is felvehetsz ha nem látszik át :) senki sem látja :)
14/15 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül gáz.
Csak egy vastagabb felsőt vegyél fel hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!