Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nyáron mennyire gáz ruhát...

Nyáron mennyire gáz ruhát vagy pólót felvenni melltartó nélkül?

Figyelt kérdés

Szóval eléggé kicsi mellekkel áldott meg az ég. Azon gondolkoztam, hogy nyáron szeretnék felvenni valami ruhát vagy egy szép felsőt, úgy hogy nincs rajtam melltartó.

A két mellem között nem áll ki csont, szóval ez sem lenne gáz. Most van a tévében egy reklám amiben a lánynak leesik a csokis golyoja :D és ott van rajta egy hosszu ruha és olyan mintha nem lenne rajta melltartó. Persze lehet, hogy csak rosszul látom.

Ha valaki tudna esetleg segiteni benne hogy milyen fazont válasszak ruhábol is pólóból is azt megköszönném. És persze véleményeket is kérek, hogy ez mennyire lenne furcsa. Abbol a szemszögből, hogy sok nő el nem tudja képzelni az életet melltartó nélkül.

2013. márc. 28. 17:54
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Vedd fel nyugodtan, nem az a gáz ha így veszed fel, hanem ha átlásztik a bimbód. Erre kitalálták a mellbimbótapaszt. Persze egy feszülős pólóhoz mindenképp vegyél melltartót, de egy lenge ruhához nyugodtan elhagyhatod.
2013. márc. 28. 17:59
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Feszülős pólót semmiképpen nem vennék fel, hanem ilyen mély kivágásu lengébb felsőkre és ruhákra gondoltam, amik természetesen nem átlátszóak. :)
2013. márc. 28. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz. Hordjad így nyugodtan!
2013. márc. 28. 20:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz! :)
2013. márc. 29. 00:02
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem gz, hordhatod nyugodtan. Itt fentebb mikor írtad, hogy mélyebb kivágású, lenge felsővel hordanád, akaratlanul is az ugrott be, hogy ha lehajolsz, akkor minden látszik. Szóval erre figyelj. :)
2013. márc. 29. 13:10
 6/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat :)

persze figyelek köszi :)

2013. márc. 29. 19:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem sincs óriási mellem, de nem is kicsi inkább olyan átlagos. Én nyáron ha tehetem nem veszek fel melltartót, persze ami paszosabb vagy átlátszób ahoz igen, de van pl. egy pamut csőtoppom, abszolult nem is látszik át azt mindig melltartó nékül hordom, na meg amúgy is érdekesen nézne ki ha a két pánt ott vigyorogna, pánt nélküli melltartó meg nekem nem adja...
2013. ápr. 2. 18:14
 8/9 anonim válasza:
nem kell a poló alá melltartó, és a kidudorodó bimbó sem gáz. Sőt izgató, ha azt akarod hogy megbámuljanak a pasik, akkor hajrá, csak szólj merre jársz és én is megbámullak szívesen :-)
2013. máj. 24. 10:41
 9/9 anonim válasza:

Nekem kicsit gömbölyűbb melleim vannak, de nyáron szinte mindig melltartó nélkül vagyok, ha nem látszik át a ruha. A bimbótapasz sztem butaság, bár birizgál rendesen a ruha anélkül de nem baj, kicsit izgató. :-)

Ha otthon vagyok simán csak egy óriáspolóban vagy harangruhában vagyok, se bugyi se melltartó. A múltkor meg is bámult a srác a kenyeresutóról, amikor behajoltam megnézni a sütiket - összetalálkozott a tekintetünk. :-)

Egyedül voltam otthon, és olyan bizsergető volt a jelenet, szóval...

2013. júl. 11. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!