Eddig push up-os melltartót hordtam, de sokaknak feltűnt, és már elegem van belőle. Hogy váltsak vissza rendes, kis szivacsosra? Többi lent
uhh az nagy kulonbseg...
Ne hordj ilyet melltartot , ennyi :D
75A-ból 80B?
Olyan push-up melltartót se láttam még, ami a hátad szélességét is megnöveli!
Utolsó,én is épp erre gondoltam :D A kérdező alapdolgokkal nincs tisztában. Meg mi az hogy "A75"? Az 75A..
Kérdésre térve,nekem volt egy ismerősöm aki vékony és mindig a nagy melleiről volt híres. Pamela Andersonnak hívta mindenki,a pasik imádták mert vékony volt+hatalmas mellek.De tényleg aránytalanul nagyok voltak,és sose értettük hogy nem hízik sehova csak oda...meg furcsálltuk hogy mindig csak nyakig zárt felsőben láttuk.Aztán állítólag egyszer a suliban orvosi vizsgálatnál a védőnő lebaxta hogy ne tömje a mellét mert nevetséges.(Azért állítólag mert én nem voltam ott csak mesélték.) Viszont másnaptól kezdve normál méretű mellel jelent meg ami nem hazudok a tizede volt a kitömöttnek...tehát arányos a vékony testével. Halálra cikizték kb 1-2 hétig de aztán megszűnt a csoda. Ezt csak azért írom le hogy ne járj te is így.
Énis mindig push up melltartót hordok, de még így sincs mellem. :) Csak azért veszek mindig ilyen melltartókat hogy legalább nézzen ki rajtam valahogy a felsőm. De engem nem zavar, a barátomat se már 4 éve vagyok vele.:)
szerintem te is hordj olat amilyet akarsz...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!