Ballagásomra illik a Jeffrey Campbell stílusú cipő?
Van egy lita/Jeffrey Campbell stílusú cipőm, és én is ilyen stílusú vagyok, vintage, stb. Ezt szeretném felvenni a saját ballagásomra. Véleményt kérnék.
Szia!
Nagyon szívesen segítenék, de az a baj, hogy én is rendeltem, méghozzá belföldön; és az eladótól kérdeztem, hogy honnan vette; de sajnos ő sem tudja, hisz ajándékba kapta ismerőseitől. :( Én végül úgy döntöttem, megtartom, hisz az elmúlt napokban volt lehetőségem hordani elegáns eseményeken és beleszerettem. Ajánlom, nézz körül ebay-en vagy más külföldi oldalon. Sajnos az országban nem fogsz találni! Nekem is nagy szerencsém volt ezzel.. Esetleg Facebook-on vannak ilyen "rendelős" oldalak, kérhetsz tőlük segítséget, de sajnos 15.000.- alatt nem adnak ilyen csodás cipellőt. :( Hisz az efajta Lita cipők ára külföldön 30-50 ezer ft körül mozognak. :s
Remélem valamennyire segítettem,
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!