Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatot nem nagyon követők!...

Divatot nem nagyon követők! Hol vesztek magatoknak cipőt viszonylag olcsón, kb 5-8 e ft-ért? (részletek)

Figyelt kérdés

végigjártam több boltot (deichmann, humanic stb), de a mostani cipődivat annyira szörnyű, h egy olyan cipőt nem találtam, amit felvennék a lábamra. mindegyiken van valami csillogós vagy rózsaszín vagy virágminta...

lapos sarkú, kényelmes zárt cipőt keresek, szeretem pl a tornacipőt, de abból se volt egy normális se. (12 ezret meg nem fogok adni egy converse-ért)

20/L

2009. szept. 19. 23:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Közel laksz Debrecenhez? :D

Mert ott a Piac utcán van, az Alexandra könyvesbolttal egy sorban, de kicsit fenntebb egy olyan kapubejárat, ahol van egy vegyes volt. Mármint van használt is meg új is, és tök zsír vadiújj Converse cipőket lehet venni 8000 Ft-ért. :D (Az eladó aki bennt van szerzi a készletekből kimaradt cipőket Pestről. :D)

Itt szoktam vásárolni cipőt. :D

Vagy van egy bolt Vámospércsen, az is vegyes és kb ugyanilyen árban lehet kifogni nagyon tuti Converse cipőket. :D

2010. febr. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!