Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divatot nem nagyon követők!...

Divatot nem nagyon követők! Hol vesztek magatoknak cipőt viszonylag olcsón, kb 5-8 e ft-ért? (részletek)

Figyelt kérdés

végigjártam több boltot (deichmann, humanic stb), de a mostani cipődivat annyira szörnyű, h egy olyan cipőt nem találtam, amit felvennék a lábamra. mindegyiken van valami csillogós vagy rózsaszín vagy virágminta...

lapos sarkú, kényelmes zárt cipőt keresek, szeretem pl a tornacipőt, de abból se volt egy normális se. (12 ezret meg nem fogok adni egy converse-ért)

20/L

2009. szept. 19. 23:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
ha a minőség nem számít, akkor kínai bolt!
2009. szept. 19. 23:20
 2/11 anonim ***** válasza:
82%
Kínai, vásár, piac
2009. szept. 19. 23:56
 3/11 anonim ***** válasza:
78%
Ázsia center
2009. szept. 20. 00:38
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Mintha csak én írtam volna a kérdést! :D Ugyanez nekem is: tornacipők, rühellem mikor csillogó strasszok meg rózsaszín virágminta van mondjuk egy amúgy jól kinéző cipőn. Csak elcsúfítják vele... Én a Reno-ban szoktam venni cipőt, de többször be kell mennem, mire találok valamit. Sportcipőt is inkább a férfi részlegen veszek... Meg kínaiban veszek néha, ott jó sok fajta van.

20L

2009. szept. 20. 06:28
 5/11 anonim válasza:
100%

Piac --> Szerintem itt nincsenek annyira jó cipők.

Vásár --> Itt már található pár jó cipő olcsón.

Kínai --> Nagyon sok szép cipő van, és a legtöbb cipő olcsó:)

Humanic, Decihmann --> Szép cipők vannak, de picit drágább:S

Kínaiba nézz körül:) Mindig vannak szép zárt cipők:) Kb. 2-3 ezerért kapható:) 18/l

2009. szept. 20. 07:56
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
pont most vettem a Fővámtéri csarnok melletti kínaiban egy ugyanolyan cipőt, amit néztem a Deichmannban, csak ott drága volt (nekem), itt pedig 2000 Ft - valódi bőr, kényelmes, nagyon szép és nem "kínai" szagú :D
2009. szept. 20. 08:41
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Deichmann...6000-nél többet még nem hagytam ott cipőre,és minőségi áruk!!
2009. szept. 20. 09:48
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
deichmann. a jó minőséghez elfogadható ár társul. de csak akkor vegyél ott cipőt,ha nem zavar hogy minden második emberen ugyanolyan cipő van mint rajtad. régebben mindig ott vettem magamnak cipőt, debeleuntam hogy mindenkine ugyan olyan van. ezér nemrég vettem egy vans cipőt. ÉS BELESZERETTEM
2009. szept. 20. 13:15
 9/11 A kérdező kommentje:

voltam egy elég nagy kínaiban is, de ott se volt sok jó cipő. egyet felpróbáltam ami jól is nézett ki, de 3 méterről sütött róla, h mennyire gagyi, pedig nincs elvi gondom a kínai cuccokkal. lehet h próbálkozok majd más kínaikban is.

köszi a válaszokat!

2009. szept. 20. 20:24
 10/11 A kérdező kommentje:
ja az ázsia center az nekem kicsit necces lenne mert nem vagyok pesti
2009. szept. 20. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!