Divatot nem nagyon követők! Hol vesztek magatoknak cipőt viszonylag olcsón, kb 5-8 e ft-ért? (részletek)
végigjártam több boltot (deichmann, humanic stb), de a mostani cipődivat annyira szörnyű, h egy olyan cipőt nem találtam, amit felvennék a lábamra. mindegyiken van valami csillogós vagy rózsaszín vagy virágminta...
lapos sarkú, kényelmes zárt cipőt keresek, szeretem pl a tornacipőt, de abból se volt egy normális se. (12 ezret meg nem fogok adni egy converse-ért)
20/L
Mintha csak én írtam volna a kérdést! :D Ugyanez nekem is: tornacipők, rühellem mikor csillogó strasszok meg rózsaszín virágminta van mondjuk egy amúgy jól kinéző cipőn. Csak elcsúfítják vele... Én a Reno-ban szoktam venni cipőt, de többször be kell mennem, mire találok valamit. Sportcipőt is inkább a férfi részlegen veszek... Meg kínaiban veszek néha, ott jó sok fajta van.
20L
Piac --> Szerintem itt nincsenek annyira jó cipők.
Vásár --> Itt már található pár jó cipő olcsón.
Kínai --> Nagyon sok szép cipő van, és a legtöbb cipő olcsó:)
Humanic, Decihmann --> Szép cipők vannak, de picit drágább:S
Kínaiba nézz körül:) Mindig vannak szép zárt cipők:) Kb. 2-3 ezerért kapható:) 18/l
voltam egy elég nagy kínaiban is, de ott se volt sok jó cipő. egyet felpróbáltam ami jól is nézett ki, de 3 méterről sütött róla, h mennyire gagyi, pedig nincs elvi gondom a kínai cuccokkal. lehet h próbálkozok majd más kínaikban is.
köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!