Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogy mondjam meg a barátnőmnek...

Hogy mondjam meg a barátnőmnek hogy nem akarom kölcsönadni a ruháimat neki?

Figyelt kérdés

egyik bartánőm ( vagy inkább haverom) bár nem szokszor, de elkér néha egy egy ruhámat

amelyiket már nem annyira hordom azt odaadom neki igaz azt se annyira szívesen, de pl. viszonylag új ruhát nem akarnék

meg ha megyünk bulizni idejön és az én cucaimmal akarja magát kifesteni

szerintem nem vagyok irigy, de nem akarom hogy máson lássák a ruháimat vagy esetleg tönkretegye

sminken meg higiéniai okok miatt nem osztozok

ha simán megmondom neki hogy bocs de nem akarom hogy tönkretedd vagy téged dícsérjenek benne miközben az enyém az oké? vagy hogy lehetne finoman megmondani, mert mindig nem lehet mosásban pont az a ruha:D

2013. márc. 31. 20:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Más barátnők csókolóznak megnyalják egymás segglyukát, megdugatják magukat egymás barátaival. Nem értem, hogy neked milyen higiéniai problémád vannak :)
2013. jún. 26. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!