Ilyen ruhába (link) szeretnék menni valahova, amikor a barátnőmnek megmuatattam lerib. ncozott (anyuka vagyok)?
Egy nyári esküvő lesz,a húgoméké,elég nagyszabású.7,5 hónapja szültem a kislányom,már szépen visszafogytam,meg nem is volt,olyan nagy hasam.A "barátnőm" azt mondta,hogy egy kisgyerekes anyának,már nem illik ilyenbe öltözködni,és konkrétan lek.rvázott.Igaza volt?Talán nem kéne ilyet fölvegyek?Ja,és nem fogom túlöltözni a menyasszonyt,és kb. úgy nézek ki,mint a képen látható nő.Kreolos bőr,barna,hosszú,dús haj,176 centi vagyok,hosszú lábakkal.Túlzás?A vendégkör is elég elegáns lesz.A cipő pedig nem olyan lesz,mint a képen látható,szandálban leszek,nem a 20 centis fajtából:)
Igaza volt a barátnődnek,de egy esküvőre nem épp egy ilyen semmitmondó ruha?? az illő.
Van nagyon sok szép lakalomhoz illő ruci,amiben nagyon jól érezheted magad és csinosnak.
Szerintem nem durva. Ha megvan az alakod hozzá, vedd fel nyugodtan. Attól, hogy anyuka lettél, még nem kell csadorban járni, ez a ruha pedig nem túlzottan kihívó. Legalábbis én biztos nem szólnék meg érte senkit.
A másik meg: az, aki engem lek.rvázna, hát nem nagyon tenné be többet a lábát az otthonomba. Az ilyen nem barátnő...
Ha ilyen alakom lenne simán felvenném én is :)
Szerintem nyugodtan felveheted!
A barátnőd eléggé bunkó volt. Lehet,hogy anyuka vagy de ha megvan az alakod és az önbizalmad hozzá,akkor nyugodtan felveheted :)
Bár én átgondolnám még egyszer, ha a vendégkör tényleg annyira elegáns,akkor meglehet,hogy kilógnál a tömegből :)
Szerintem a legegyszerűbb ha megkérdezed a húgodat,hogy ő mit gondol és pár perc alatt meglehet oldani ezt a kérdést:)
Azt hittem valami ilyesmi ruhát fogsz linkelni:
Na ez qurvás.Függetlenül attól hogy anyuka e az illető vagy sem.
Amit te linkeltél azzal semmi baj nincs,nyugodtan vedd fel.A "barátnőd" szerintem meg csak féltékeny amiért neked van alakod ehhez a ruhához,pláne 1 gyerek után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!