Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyen ruhába (link) szeretnék...

Ilyen ruhába (link) szeretnék menni valahova, amikor a barátnőmnek megmuatattam lerib. ncozott (anyuka vagyok)?

Figyelt kérdés

[link]

Egy nyári esküvő lesz,a húgoméké,elég nagyszabású.7,5 hónapja szültem a kislányom,már szépen visszafogytam,meg nem is volt,olyan nagy hasam.A "barátnőm" azt mondta,hogy egy kisgyerekes anyának,már nem illik ilyenbe öltözködni,és konkrétan lek.rvázott.Igaza volt?Talán nem kéne ilyet fölvegyek?Ja,és nem fogom túlöltözni a menyasszonyt,és kb. úgy nézek ki,mint a képen látható nő.Kreolos bőr,barna,hosszú,dús haj,176 centi vagyok,hosszú lábakkal.Túlzás?A vendégkör is elég elegáns lesz.A cipő pedig nem olyan lesz,mint a képen látható,szandálban leszek,nem a 20 centis fajtából:)

2013. márc. 23. 13:30
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
24%

Igaza volt a barátnődnek,de egy esküvőre nem épp egy ilyen semmitmondó ruha?? az illő.

Van nagyon sok szép lakalomhoz illő ruci,amiben nagyon jól érezheted magad és csinosnak.

2013. márc. 23. 13:33
 2/16 anonim válasza:
77%

Szerintem nem durva. Ha megvan az alakod hozzá, vedd fel nyugodtan. Attól, hogy anyuka lettél, még nem kell csadorban járni, ez a ruha pedig nem túlzottan kihívó. Legalábbis én biztos nem szólnék meg érte senkit.

A másik meg: az, aki engem lek.rvázna, hát nem nagyon tenné be többet a lábát az otthonomba. Az ilyen nem barátnő...

2013. márc. 23. 13:34
 3/16 anonim válasza:
Szerintem vedd fel nyugodtan, nekem tetszik..:) És ne érdekeljen mások véleménye egy ici picit sem, olyan ruhát vegyél fel amiben jól érzed magad...:)
2013. márc. 23. 13:34
 4/16 anonim válasza:

Ha ilyen alakom lenne simán felvenném én is :)

Szerintem nyugodtan felveheted!

2013. márc. 23. 13:45
 5/16 anonim ***** válasza:

A barátnőd eléggé bunkó volt. Lehet,hogy anyuka vagy de ha megvan az alakod és az önbizalmad hozzá,akkor nyugodtan felveheted :)

Bár én átgondolnám még egyszer, ha a vendégkör tényleg annyira elegáns,akkor meglehet,hogy kilógnál a tömegből :)

Szerintem a legegyszerűbb ha megkérdezed a húgodat,hogy ő mit gondol és pár perc alatt meglehet oldani ezt a kérdést:)

2013. márc. 23. 14:05
 6/16 anonim ***** válasza:
szerintem se ribis. majdnem térdig ér,nincs kint se a feneked,melled se. éa ha a menyasszonyt kérdeznéd meg?
2013. márc. 23. 14:31
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt hittem valami ilyesmi ruhát fogsz linkelni:

[link]

Na ez qurvás.Függetlenül attól hogy anyuka e az illető vagy sem.

Amit te linkeltél azzal semmi baj nincs,nyugodtan vedd fel.A "barátnőd" szerintem meg csak féltékeny amiért neked van alakod ehhez a ruhához,pláne 1 gyerek után.

2013. márc. 23. 14:35
 8/16 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd fel,ha megvan hozzá az alakod. A barátnőd véleményét meg akkor sz*rd le!!
2013. márc. 23. 14:50
 9/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a barátnőd csak féltékeny, mert jól nézel ki, és mersz fiatalos és trendi maradni. A gyerek után nem áll meg az élet, húszas-harmincas anyuka lehetsz, ha nem rég szültél, mikor viselj csinos ruhákat, ha nem ebben a korban? Még 40 évesen is simán lehetne. Szóval ne foglalkozz, mit mond a barátnőd, szerintem csinos ruha, és biztos nagyon dögös leszel benne :)
2013. márc. 23. 14:53
 10/16 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan vedd fel, mert biztosan jól fog állni, ha tényleg hasonlóan nézel ki. A többiek biztosan nem fognak ri****nak nézni, ha van kisgyermeked is, (szerintem biztos jó anya vagy, ha ilyen dolgokkal is foglalkozol) és ráadásul a cipő legalább nem 20 centis lesz :). Hallgass arra akiben igazán megbízol, ne pedig olyan barátnőkre, akik így fejezik ki magukat...
2013. márc. 23. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!