Ilyen ruhába (link) szeretnék menni valahova, amikor a barátnőmnek megmuatattam lerib. ncozott (anyuka vagyok)?
Egy nyári esküvő lesz,a húgoméké,elég nagyszabású.7,5 hónapja szültem a kislányom,már szépen visszafogytam,meg nem is volt,olyan nagy hasam.A "barátnőm" azt mondta,hogy egy kisgyerekes anyának,már nem illik ilyenbe öltözködni,és konkrétan lek.rvázott.Igaza volt?Talán nem kéne ilyet fölvegyek?Ja,és nem fogom túlöltözni a menyasszonyt,és kb. úgy nézek ki,mint a képen látható nő.Kreolos bőr,barna,hosszú,dús haj,176 centi vagyok,hosszú lábakkal.Túlzás?A vendégkör is elég elegáns lesz.A cipő pedig nem olyan lesz,mint a képen látható,szandálban leszek,nem a 20 centis fajtából:)
a barátnőd irigy vagy simán nem is a barátnőd.
nincs baj a ruhával!
Én nem venném fel esküvőre, mert alulöltözöttnek érezném magam, szeretek elegánsabban, csinosabban öltözködni.
De ha neked stílusod, szerintem semmi baj sincs vele, r!bancosnak egyáltalán nem mondanám. Ha jó az alakod, vedd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!