1/16 anonim válasza:
Jónak jól néz ki.De hogy mi van ráírva? :D
2/16 A kérdező kommentje:
gondolom nem valami szép szó csak nem tom mi xdd
2013. márc. 31. 20:16
3/16 anonim válasza:
We RUK (?) This Motherfucker.
Hogy az a RUK ~rock akar-e lenni nem tudom.
Nem ajánlom, főleg ne 14 éves lánynak.
4/16 anonim válasza:
Rockold fel (ezt) a k*rva anyád nem ajánlatos főlleg nem egy 14 éves lánynak sőt szerintem senkinek
5/16 anonim válasza:
az RUN lesz nem ruk ;)
Mi uraljuk/irányítjuk ezt a f*szságot!
kb így lehetne fordítani :)
jól néz ki, de inkább ne ezt válaszd :)
6/16 anonim válasza:
bocs,lehet tényleg ruk bár akkor nincs sok értelme... mert eléggé retardált írásforma lenne a rocknak, és szlengre rövidítésre is csak olyat találtam ami még kevésbé értelmes szóval én már csak ezért sem venném meg :D
7/16 anonim válasza:
Az ruk a közelebbről megnézed :D
8/16 anonim válasza:
Én is 14/L vagyok, de soha az életben nem vennék fel egy ilyen pólót. Nekem nem jönnek be a feliratos pólók, nagyon közönségesek szerintem.
9/16 anonim válasza:
:D:D ruk
amúgy "We run this motherf*cker"
ez egy kis sor Beyonce Run the World című számából
"Girls, we run this motherf*cker" - kb annyit tesz, hogy Lányok, mi irányítjuk ezt a kib*szott világot
10/16 anonim válasza:
Egészen biztos, hogy nem run. Nagyíts rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!