1/10 anonim válasza:
ha az összes nadrágod illik hozzá akkor jó!
3/10 anonim válasza:
Okes. Vannak nala jobbak is de nem rossz.
Asos.com-on pont most lattam hasonlokat, esetleg nezz korul ott is ha van kedved.
4/10 anonim válasza:
Ez csak pulcsi nem? mármint én eddig csak pulcsiban láttam és mondjuk jobb is mint kabátbnak
5/10 A kérdező kommentje:
A magyar oldalon kabátnak írják, illetve rákerestem a hivatalos márkaoldalon és ott "sport-dzseki" kategóriában található. Amúgy 10.000Ft-ba kerül(ne), még gondolkodom rajta, hogy megvegyem-e.
2013. márc. 31. 14:17
6/10 anonim válasza:
tetszik de ugyanilyet szerintem találsz 1-2 ezressel olcsóbban is:)
7/10 anonim válasza:
undorító ódivatú szaros gettóegyenruha
8/10 anonim válasza:
A sportos öltözködés egy stílusos vonala, nemaz unintelligens maagamutogató
9/10 anonim válasza:
Tehát a sportos öltözködés egy stílusos vonala,nem az unintelligens magamutogató rossz fiúk fogják hordani,inkább olyan valakin képzelem el aki kifinomult stílussal és értelemmel megáldott és cseppet egyedi stílust képvisel.
10/10 anonim válasza:
ha már baseballdzseki, akkor már ne legyen ilyen szűk szabású szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!