Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ballagásra húzhatok platform...

Ballagásra húzhatok platform magassarkút? (14cm) Egyszeri alkalom lenne.

Figyelt kérdés
2013. márc. 30. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Már túlvagyok pár (2) ballagáson, de nem ajánlom.

De elég vicces, hogy 14 éves még félig kislányok már ízléstelen platformban járkálnak. Voltam általános iskolai ballagáson, a lányok úgy néztek ki, mint ha 20 évesek lennének, nem 14. Miniszoknya, platform, olyan haj, mint nekem szalagavatón, talpig smink... Nem értem, miért nem lehet annyinak kinézni, mint ahány évesek igazából? Én megértem, hogy csinosak akarnak lenni, én is így voltam vele, de ezt lehet a korosztálynak megfelelően is..

2013. márc. 31. 13:08
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
4 éve a mi ballagásunkon az 5 centi sarok már komoly fájdalmat okozott, rendkívül röhejesek voltunk amikor vittük a kezünkben és fájlaltuk a lábunk. De eszünkbe se jutott miniruhában, 14 centis platformos cipőben, agyoncsinálva menni. Nevetségesek vagytok ilyen fiatalon így kiöltözve. Nézegettem tavalyi ballagásokat, vicc kategória... Idén ballagok ismét, hát még a 8 centis szandálomat is nehezen vállalom be. Platformos cipőt maximum a szőke p*csa osztálytársam fog felvenni, aki amúgy is minden nap abba jön. Lehet elegánsnak lenni egy kisebb sarkú cipőben is. A kevesebb néha több.
2013. márc. 31. 15:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Meggyőztetek, megpróbálkozok a kisebb sarokkal. Ès nem miniruhában hanem hosszú nadrágban fogunk ballagni.
2013. márc. 31. 22:37
 14/15 anonim ***** válasza:

12-es azért ez fura, egy 5 centis cipőben még a kisöcsém is tud járni :D

egyébként az kb a "kényelmesen magas" kategória, hosszabb távon is...

a 8 már közepes, de még sztem kis gykaorlással bele lehet jönni, ill. annál se tudom elképzelni, h levegyem a lábamról és mezítláb szaladgáljak, max akkor ha először van rajtam életemben...

a 14 az már tényleg nem kevés. de sok gyakorlással bele lehet jönni. most el lehet dönteni, h megtanulsz benne normálisan járni, és büszke lehetsz mert mindenki irigykedni fog rád, vagy keresel egy kisebb sarkú cipőt. De 8 cm-nél kisebb sarkút sztem ne mer az kicsit otrombán néz ki ünneplővel.

2013. ápr. 1. 03:44
 15/15 anonim ***** válasza:
40%

Anno 4 éve, egy 14 éves lány nem hordott még magassarkút, az osztály 90%ának ez volt az első alkalom. Nem voltunk hozzászokva, hogy ennyit sétáljunk, akkor nagyon durvának éreztük magunkat, hogy ennyit bevállaltunk.

4 év alatt ennyit változott a világ. Nem azért mondtam, mert egy 5 vagy 8 centis cipő nagyon durva lenne-ez még a kényelmes kategória. Hanem egy 14 éves lánynak nincs feltétlen szüksége magassarkúra, ilyenkor még ismerkedni kell vele.

12-es voltam.

2013. ápr. 1. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!