Benton vagy deszkás márkák? (DC, Vans, Etnies, Element stb. )
Figyelt kérdés
Mostanába divattá vált a DC,Vans,Etnies stb márkák...én vettem egy Element pólót 6500-ért.Úgy olvastam hogy ez a legjobb mind közül,és hát nem érte meg...Rohadt s*ar a minősége,mint egy kínai pólóé,én fél órája vettem egy Benton pólót 1650-ért mert végkiárusítás van itt Esztergomban,féláron van minden termék.És a Bentonnak sokkal jobb a minősége mint ezeknek a deszkás cuccoknak.Mi a véleményetek a témáról?2009. szept. 19. 12:21
1/6 anonim válasza:
hát nekem ezek az ultratrendi dc meg vans cuccok kevésbé jönnek be... etnies se annyira... :/
akkor már bizo. ha mindenképp ilyen kell. sztem az minőségre se rossz.
2/6 A kérdező kommentje:
Én szerintem a kinézetük egész jók (mint a kínainál :D) de a minőség soknál szar ezek szerint (dettó mint a kínainál :D)
2009. szept. 19. 12:55
3/6 anonim válasza:
Nem vagyok márkab*zi, de az első bőr vans cipőm,amit 4 éve vettem még mindig hordható! Az más kérdés, hogy azóta eléggé divatos lett ez a márka az ilyen amerika majmoló tinik körében... És kiröhögnek abban a modellben :) Mindenben vannak jó minőségű cuccok, Zero pólót, ami szintén deszkás márka nem vennék,mert egyik haveromnak első mosás után rohadtul kifakult. Pólót, gatyát nem is vennék ilyen deszkás márkából. Cipőre, ami masszívabb érdemes beruházni, de amúgy én is inkább az olcsóbb cuccokra pályázok (ruházatilag).
4/6 anonim válasza:
Én egyszer vettem egy Vans atlétát, első mosásnál iszonyatosan kinyúlt. Beljebb vettem az oldalából, aztán mégjobban kinyúlt...Megbántam, hogy megvettem, nemtudom hordani.
23/L
5/6 A kérdező kommentje:
Nos igen,erről beszélek.
Ha mégis ilyet akarunk venni,akkor inkább Fundango-t veszek,mert az magyar márka,nem?De a Bentonról is írjon valaki.
2009. szept. 19. 14:05
6/6 anonim válasza:
Hát nem tom nekem a kedvenc márkám a DC, de ismerek valakit akinek etnies cipője van, és már jóideje megvan neki, pedig nem is kíméli abba focizik, aba kosarazik stb... Egy szóval szerintem azért jók ezek a cipők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!