Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen házi készítésű kiegészí...

Milyen házi készítésű kiegészítők vannak? (lent)

Figyelt kérdés

Szóval egy havernak szeretnék valami házi készítésű kiegészítőt csinálni. Karláncot, vagy nyakláncot. Rockernek lenne, de fogalmam sincs, hogy mit csináljak neki. Igazából nem az a pózer, szóval valami olyan kéne, amivel ha felvesz egy átlag ruhát, akkor is ki tudja fejezni ezt az életérzést. Bocsi a béna megfogalmazásért. :D Egy mondattal: valami olyan kéne, ami az a tipikus rocker home made cucc. :D

/ne szegecses karkötőt, mert azt nem tudok...:D/ Köszi

2013. márc. 27. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia! hát nem tudom batikolhatnál feketével kendőt vagy találtam egy homemade karkötőt. Bár ehez jó sok sört kell innod. (meg nem tudom mennyire számít ez rockosnak, de egéyz jó) ez: [link]

vagy még ezt találtam: [link] ha találok akkor még küldök xxx

2013. márc. 27. 20:34
 2/5 anonim válasza:

a táskákat szereti? ha igen, és tudsz, vagy tud valakid varrni, akkor tedd ezt:

ha van valami menőbb farmergatyád, amit kinőttél, azt szabd méretre, és varrd össze. trendi táska lehet belőle

2013. márc. 27. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:
2013. márc. 27. 21:51
 4/5 anonim ***** válasza:
Sörnyitó fülből karkötő legjobb!! :)
2013. márc. 28. 12:24
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon jó, ráadásul nem bonyolult egyáltalán (:
2013. márc. 28. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!