MBS kérdése:
Milyen talaj kell a görög teknősnek ami boltban kapható? Milyen vitamin? Ötletek izléses házi bujó készitéshez? Esetleg olcsó kiegészitők (boltja? ) minden érdekel a teknőssel de ne gugli vagy oldalak mert minden jártam.
Figyelt kérdés
2013. jan. 14. 19:52
1/5 anonim válasza:
1. Fenyőmulcs.
2. Kalciumpor.
3. Fogsz egy barna nagy virágcserepet, vágsz rá ajtót, és valami erős ragasztóval (pl. ragasztópisztoly) mulcsot ragasztasz rá, így csak egy dombnak fog látszani.
Remélem segítettem. :)
2/5 A kérdező kommentje:
Hello! Köszi nem rossz ötlet. :D
Ez a tömöritett kókuszrocst vagy kókuszháncs is jó alá? Exo....
2013. jan. 14. 20:39
3/5 A kérdező kommentje:
Illetve milyen izzót?
2013. jan. 14. 20:39
4/5 Zolka99 válasza:
Talajt venni semmi értelme, kettő éve tartok teknőst kinti földben amit hátul a kertbe ástam.
Alvóhely : kerámia cserepet ketté vágsz hosszába hogy ha bemegy akkor kb 3-4 centimég elmaradjon a páncélja meg a cserép között.
5/5 anonim válasza:
Lámpának ultra ibolya5 vagy 8 vegyél! Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!