Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel szoknyához a...

Mit vegyek fel szoknyához a suliba?

Figyelt kérdés
elég hűvös lett az idő, de azért csinos szeretnék lenni
2009. szept. 18. 07:13
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Harisnyát :O

Nem értem a kérdést, ha fázik a lábad akkor harisnyát vegyél hozzá (fontos a szín), meg egy nem-nyári cipőt (lassan a balerinának is leáldoz, de amúgy sem szoknyához való véleményem szerint). Mondjuk a cipő annyira még nem kell télies legyen, de elől-hátul legyen zárt.

2009. szept. 18. 08:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Harisnyát mindenféleképpen, szerintem most még elég a nejlon, vagy vmilyen vékonyabb, ha hűvösebbre fordul az idő, akkor valami vastagabb is jöhet. Húzhatsz hozzá magassakrút, vagy csizmát, esetleg topánkát, én bakancsot szoktam:D Ha a szoknya rövid, akkor semmiképp se vegyél fel kivágott fölsőt, mert az túl sok (vagy épp túl kevésO.o), viszont ha hosszabb (pl térd alá ér), akkor nyugodtan vegyél fel egy mélyebben dekoltált fölsőt is!

Egy rutinos szoknyaviselő.

2009. szept. 18. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!