Ha rocker vagyok akkor, mekkora láncot vegyek a nadrágomra? és mien kiegészítőket javasoltok mellé? 15/f
Nini, még egy kan rocker! :D Nem tudom, te hogyan definiálod a kifejezést, de nekem furcsán ez a kép ötlött a fejembe, akárhányszor valaki ezzel a szócskával illeti magát: a hajdani Rock n' Rollos motorosok megfelelője csak a vasparipa nélkül, persze teleaggatva szegecsekkel, hosszú séróval és bőrcuccban feszítve. Öregem, magyarázd már el, neked mit jelent Ez, mert rengeteg-rengeteg féle módon le tudnám vezetni a punk-beütésű f'sza csávótól kezdve a pulcsis-deszka kombóson át a sportos csatornagörényig.
Az individualizmus - aka önmegvalósítás - világkorában tehát jószerivel bármilyen példát felhozhatok igényes igénytelenségeddel kapcsolatban. (Bár feltételezem, mivel még igencsak fiatalka vagy, nem a hányásban fetrengő kocsmatündérek táborát gyarapítod.)
Egyébiránt ez a kis off csak az előttem szóló hozzászólását olvasva jött.
A lánc mérete pedig szíved joga, én a példa kedvéért, feldobtam a 'kis kelléket' pár sor fűrész illetve bicikli lánccal. Use your imagination, do it yourself.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!