Tényleg van olyan, aki harisnyában (! ) alszik?
Ha sima egyszerű pamutharisnyáról van szó, amit nem azért vesznek fel mert szoknyához, hanem mert kényelmes akkor szerintem nem gáz, ez.
Én barátnőm is pamut harisnyában alszik, persze nem olyan vastagban azt csak itthon hordja ha hideg van, és mivel éjjel nincs fűtés, mert fával fűtünk így akkor csak 18-20 fok körül van a szobában meg szinte az egész házban, és mivel a harisnya azért szigetel így pont kellemesen érzi magát, és nem izzad egyáltalán.
De ha nejlon harisnyában aludna, az tényleg nem valami higiénikus, ilyen csak akkor volt amikor részegen jött haza valami buliból, és ugye miniruha volt rajta meg fekete harisnya akkor is csak addig jutott el hogy levegye a magassarkút és arra lettem figyelmes hogy ott alszik az ágyban úgy ahogy a buliban volt, még a kardigánja is rajta volt.
Van olyan, persze. Sőt, tovább megyek. Létezik kifejezetten olyan harisnyanadrág, amit alváshoz fejlesztettek ki!
Pl EZ:
A lényeg, hogy meleg, és egyfajta különleges kompresszió hatás lévén elősegíti a láb pihenését, és hosszú távon vékonyítja a lábat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!