Most mondjátok meg nem gusztustalan egy srác harisnyában?
Mi bajod van??? Létezik fiú harisnya, ha eddig ezt nem tudtad, akkor közlöm veled.
És mi közöd hozzá, hogy felveszi? Inkább fagyjon le a lába?
Te lány vagy és azt tudnod kellene, hogy a harisnya melegít.
21.L
Akkor vegyen fel jégeralsót vazze az a férfiak harisnyája.
De most komolyan? Harisnyát? B-zi e a srác? A régi franciák is hordták rendszeresen - tudjuk milyenek lettek.
Lehet, hogy te még csak most szembesülsz ezzel, de a férfiak is szoktak fázni.
Akkor lenne érdekes, ha szoknyát venne rá és mellé magassarkút.
Xenophilius
Igen, a "régi" franciák is hordták...plusz britek, spanyolok, portugálok, németek, olaszok stb.
Szerintem a jageralsó öregapós! Sőt, inkább paraszt bácsis! Nekem nem jön be.
A barátom hord harisnyanadrágot, nem gusztustalan.
A fiúk lába is ugyanazokból a fázós alkatrészekből készül, mint a lányoké. :)
Tehát mi is bátran hordunk harisnyát, ha szükség van rá. Még akkor is, ha neked nem tetszik, mert én sem a te kedvedért hordom. Van aki a pamutot szereti, van aki a nylont. Mindkettőnek megvan a maga előnye/hátránya, de lényeg hogy hordunk. A jégeralsót szeretik a legkevesebben, mert az a legkényelmetlenebb, ugyanis lóg, gyűrődik, elcsavarodik, úgy szar ahogy van.
És????? Ebben nincs semmi baj. Fázik a lába de nem akar két nadrágot mert akkor melege lesz vagy nem kényelmes úgy neki, mivan abban?
Figyelj létezik fiúknak is harisnya, a táncosoknál el is várják hogy hordják akár fiú akár nem.
Én nagyrészt kinti munkát végzek ilyen hidegbe, és ugyanúgy hordok harisnyát, ciki vagy nem ciki vagy buz**is nem érdekel, melegen tartja a lábam. Abba a vászon munkásnadrágba megfagy a lábam, én is próbálkoztam már azzal hogy alávettem a melegítőimet de semmit nem értem el vele. Amikor a fűtött műhelyben kellett lennem megsültem 10 perc alatt benne, izzadtan kimenni onnan egyenlő a megfázással esetleg tüdőgyulladással. harisnyába meg nem az volt mert nem izzadtam bele de jól szigetelt így nem is fagyott szét a lábam se.
Nem kell kinevetni inkább példát venni róla hogy van esze ée nem divatbol hanem normálisan védekezik a hideg ellen. Jó te lány létedre biztos húzol magadra harisnyát lehet ezért furcsa neked mert még nem láttál fiún ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!