Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy minden...

Miért van az, hogy minden 12-15 éves fiunak ugyanaz a lány tetszik? (részletesen lent)

Figyelt kérdés
Szóval 7.-es vagyok általánosban és az osztályomban minden fiunak ugyanaz a lány tetszik legalább is nagyon így tűnik...A lány szerintem nem szép inkább átlagos de amikor mellette ültem sokszor olyan idegesítő volt, hogy a fiuk így köré gyűltek.Miért van ez? KORT ÉS NEMET IS IRJATOK LÉCCI!
2009. szept. 17. 16:43
 1/4 A kérdező kommentje:
PERSZE NYILVÁN LEGTÖBBSZÖR ILYEN KIVÁGOTT FELSŐKET VESZ FEL MEG ILYENEK...
2009. szept. 17. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkoz velük!Általánosban én sem voltam menő, gimiben meg alig tudtam levakarni a fiúkat.. Te is nemsokára ballags!Egyébként meg tudom, hogy hülye duma, de jobb ha a tanulással foglalkozol 13 évesen..nem éri meg még ilyenkor fiúzni..:) :)
2009. szept. 17. 16:59
 3/4 A kérdező kommentje:
engem abszolút nemérdekelnek a fiuk vagy legalábbis a fiuk csak nem értem. más lány se bányarém.
2009. szept. 17. 17:04
 4/4 anonim ***** válasza:
ha már az 1ik menőbb srác azt mondja hogy "húú, de jól néz ki a csaj", akkor a többi is azt mondja. nem feltétlenül jelenti azt hogy a csaj tényelg nagyon bejön nekik. szval lehet csak annyit mondannának h " hm, szép arca van" de ha már így fel van futtatva akkor persze h mindekinek bejön. erre a korra az a jellemző h mindig mindekinek ugyanaz a csaj/pasi tetszik.
2009. szept. 17. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!