Cica nacihoz milyen cipőt lehet felvenni? Illetve divat még mini farmer szoknyát fel venni hozzá?
Figyelt kérdés
egy 20 éves lány felvehet még ilyet?? magassarkú és balerina kivételével mivel tudnám még hordani ? linkelhettek is köszönöm :)
20L
2013. márc. 22. 17:14
1/4 anonim válasza:
hát leginkább ehhez magassarkú és balerina illik:) a lényeg, hogy feneket takaró felsőt vegyél fel, úgy illik!
2/4 anonim válasza:
Én bokacsizmával szoktam hordani:)
3/4 anonim válasza:
kb semmi mással... az ilyen Converse-ek, vászoncipők, meg edzőcipők sztem hülyén néznek ki vele...
4/4 ívy1 válasza:
Igen,csak balerina,magassarkú,bokacipő,vagy csizma megy hozzá,és még divat farmerszoknyával is,20évesen még simán van legalább 15 éved még ilyet hordani,feltéve ha akkor is meglesz hozzá az alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!