Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek gáz, ha én csak...

Szerintetek gáz, ha én csak csillámos cuccokba vagyok hajlandó elmenni bárhova? (suliba, utcára, buli)

Figyelt kérdés
Továbbá várok értelmes válaszokat avval kapcsolatban, hogy szeretitek-e az ilyen ruhákat, vagy divatmajmolásnak tartjátok-e. Mit gondolhat egy ilyen emberről a környezete, aki csak csillámos felsőket, pulcsikat hord?
2013. márc. 20. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz, ilyen a stílusod.

Nekem viszont nem ilyen, úgyhogy nem szeretem az ilyen ruhákat. Én annyira nem gondolnék semmit, ha jól állnak, akkor nincs gond :)

2013. márc. 20. 15:28
 12/16 anonim ***** válasza:
szerintem egy buliba még oké, de utcán nem sűrűn látok ilyenbe flangálni csajokat. Ha neked ez jön be, akkor viseld. Valaki a feliratos felsőket szereti, szintén nem szeretem. Én az egyszerűséget szeretem, semmi felirat, semmi csillogó ruha, viszont színesen öltözködöm.
2013. márc. 20. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy ízléses-e vagy cigányos...
2013. márc. 20. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Én úgy vettem észre, hogy ez a fajta öltözködés az utcán inkább tőlünk nyugatra és főleg nyáron jellemző pl. olaszok spanyolok, főleg tengerparti nyaralóvárosokban.

De nincs vele bajom amúgy, sokkal jobb, mintha beépülnél a szürke tömegbe.

2013. márc. 20. 23:02
 15/16 A kérdező kommentje:
Szerintetek miért közönséges a csillámos cucc?
2013. márc. 21. 13:08
 16/16 anonim ***** válasza:

"és még az utcán is megnéznek egyesek emiatt"

De hisz ez a célod vele, vazze! Tudom, hogy azt hiszed, hogy csak magad miatt hordod ezeket, de hidd el nekem, öreg rókának, hogy tudat alatt tetszeni akarsz másoknak. És persze azt szeretnéd,ha észrevennének.

2013. márc. 31. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!