Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek kényelmes?

Szerintetek kényelmes?

Figyelt kérdés

Alapvetően inkább a laposabb sarkú cipőket kedvelem, annak ellenére, hogy viszonylag alacsony vagyok (158 cm), de ez a cipő tetszik. Ha a platform talp magasságát levonom a sarokmagasságból, akkor 10 cm-es sarkú cipőnek felelne meg. Kinek van tapasztalata, mennyire lehet kényelmes ebben sétálni?

[link]

2013. márc. 19. 17:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem fűzős éktalpúm van, az nagyon kényelmes, elvagyok benne egész nap, de nem tudom, hogy ez a jól kialakított talpnak köszönhető, vagy annak, hogy tartja a lábam?!
2013. márc. 19. 18:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Juj, ez gyönyörű. :)

Nekem is van hasonló, csak az nem platform(os), de egyébként ugyanilyen. Kényelmes, szeretem, pedig én is lapos párti vagyok.

2013. márc. 19. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól is függ, hogy mekkora a lábad.

Mondjuk 158-al nem lehet túl nagy.

Nekem ugyanennyivel 36-os van, de magassarkúból 35-ös kell.

Egy ilyen pici lábhoz a 10 centis magasság és az ezzel együtt járó dőlési szög, már elég tekintélyes.

Értsd: egy 38-as 39-es lábú lány sokkal könnyebben jár egy 10 centis cipőben, mert neki laposabb lesz, mint egy 36-os cipőt viselőnek.

Én éppen ezért csak 8 centis cipőben tudok meglenni.

Van egy 10 centisem is, de abban szinte lábujjhegyen járok, annyira meredek.

2013. márc. 19. 18:47
 4/6 carlaa00 válasza:

Az előttem szóló nagyon szépen levezette a láb hajlási szögét, teljesen egyetértek vele.

Én 37-38-asat hordok és nekem is fáj egyébként. 1 hónapig megőrülök minden új magassarkúmban.

De mit lehet tenni? Imádom őket! :D

2013. márc. 19. 22:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem jó minőségű bokacsizmám van ugyanilyen talppal, nem mondanám hogy kényelmes, de jobb más magassarkúnál mindenképp. Viszont ez a fajta amit linkeltél nem fogja a bokádat, szóval ez semmiképp nem egy jó viselet, könnyen kitöröd a bokád benne.
2013. márc. 19. 23:55
 6/6 anonim válasza:

szerintem nincs gond a magas sarkakkal/talpakkal amíg nem kell sietned és nem is kell egész nap menned benne... szóval mondjuk én akkor hordok ilyet, ha nincs sok órám és azok is egy épületben.(egyetem) de ha tudod h. sokat kell kutyagolni, rohangálni akkor sztem egy magassarkú sem kényelmes max. egy ilyen scoll szandál: [link]

nekem is ilyen van feketében és bár nyáron étteremben felszolgálni nem a legjobb, de a csajokkal sétálgatni a városban remek választás volt:)

2013. márc. 20. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!