Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik magassarkú kényelmes?

Melyik magassarkú kényelmes?

Figyelt kérdés
A platformos sztem undorító, a telitalpút pedig otrombának tartom. Nemsokára megyek venni egy közepes sarkú cipőt (barátom ballagására főként, meg ha csinosan akarnék felöltözni), és félek, h fájni fog benne a lábam.:S Mit tudok csinálni, h esetleg egész nap kibírjam benne? Hamar hozzá lehet szokni, vagy hozzá lehet szokni valaha? Köszönöm. 17L
2013. febr. 25. 16:20
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Aminek a sarka vastag az kényelmesebb mint mondjuk a tűsarkú és hasonlók. Platform telitalpú a legjobb igazából, de nyilván azt nem akarsz:)
2013. febr. 25. 16:22
 2/10 A kérdező kommentje:

[link]

vmi ilyesmire gondolsz vastagabb sarok alatt?:)

2013. febr. 25. 16:26
 3/10 anonim ***** válasza:
a képen látható sipő sokkal ocsmányabb mint egy igényes telitalpú
2013. febr. 25. 16:28
 4/10 anonim ***** válasza:

A plattformos nem csak undorító, de lehetetlen benne rendesen menni.

Ha nem tűsarkú a cipő, hanem kicsit vastagabb sarkú, akkor tudsz benne menni.

2013. febr. 25. 16:31
 5/10 A kérdező kommentje:
nem ilyet akarok venni, csak a sarok miatt linkeltem ezt...
2013. febr. 25. 16:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Fájni fog benne a lábad mindenképpen és tönkre is teszi, ha nem csak nagyon ritkán hordod, inkább ne akarj magassarkút, normál, lapos talpú női cipők között is vannak szépek és elegánsak.
2013. febr. 25. 17:02
 7/10 anonim ***** válasza:
14/L !!nekem egyetlen egy magassarkúm van platformos és telitalpú platform 1,5 cm és úgy maga a magassarkú 8 cm-es és abban tanultam meg menni magassarkúban úgy vettem meg hogy mozdulni nem tudtam benne de 2 nap múlva természetesen mentem benne nagyon könnyű hozzászokni (nekem legalábbis könnyű volt és csak alkalmakra veszem fel azt a cipőt) :)
2013. febr. 25. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:

(a teljesen lapos cipő sem egészséges)

Amúgy szerintem a legkényelmesebb a telitalpú, bár azt mondtad azt nem szeretnél.

Szerintem érdemes,hogy legyen egy cseppnyi platformja, nem sok vagy egy centi. Mert azok kényelmesebbek mint a sima cipők.

Egyébként én is egyetértek,hogy válassz vastagabb sarkút, abban stabilabban tudsz állni.

nekem volt egy ilyenem:

[link]

és kényelmes volt, egy nem tervezett túrát is kibírtam benne :)

2013. febr. 25. 17:46
 9/10 anonim ***** válasza:

A magassarkú cipőket nem azért találták ki, hogy egész nap abban flangálj, bár néha ez elkerülhetetlen.

Az ideális egy 4,5 - 6 cm-es cipő.

Próbálj nem túl vékony sarkút választani.

A lábadat már korábban hozzászoktathatod, edzheted a magassarkúhoz. Állj lábujjhegyen pár másodpercig, majd vissza. (Ezt a gyakorlatot én akkor szoktam végezni, amikor várom a villamost, s lapostalpú cipőben vagyok)

Ilyesmi cipőt tudnék elképzelni:

[link]

Esetleg valamivel vastagabb sarokkal, bokapánttal, ami jobban tartja a bokád:

[link]

[link]

Kisebb sarokkal:

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. febr. 25. 20:21
 10/10 anonim ***** válasza:
33%
a platformos szerintem egyáltalán nem undorító,a telitalpú meg nem otromba.. ha nem tetszenek a magassarkúk akkor ne hordj ennyi.. Még amúgysem való neked
2013. márc. 24. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!