Milyen nadrágot hordjak ilyen alakkal?
Figyelt kérdés
Alacsony vagyok, 160 cm és duci/kövér ( nem tudom, ki hogy vélekedik erről), 70 kg.
Nem vagyok tisztában azzal, milyen nadrágot hordjak. Találtam egy képet, amit egy kérdező linkelt, hasonló vagyok, talán kicsit husisabb.
2013. márc. 15. 19:10
1/7 anonim válasza:
Semmikép se hordj cicanadráfot mert csak jobban kiemeli a duciságot. Inkább farmert!
2/7 A kérdező kommentje:
Oké, de milyen szabású legyen?
2013. márc. 15. 19:18
3/7 anonim válasza:
Bármilyen sötét színű farmert! A lényeg hogy a problémásabb részeknél (comb/fenék, nem tudom melyik problémás nálad) ne legyen kikoptatva az anyag mert az optikailag még jobban nagyítja és odavonzza a tekintetet. :-)
Ja és figyelj arra hogy a derék résznél is passzoljon, mert a muffin top sem szép látvány!
4/7 anonim válasza:
muffin :)
ezt jól mondtad. Én is sok csajszit látok, aki biztos büszke, hogy rájött a pl. 36-os méret,
Na, de kérem, ott deréknál meg mi történik? kifutott a tej ???????
5/7 anonim válasza:
Egyenes szárút vagy kicsit bővülőt. Semmiképp nem szűkülő vagy tapadós nadrágot. Tudom, nehéz kapni, mert most nem divat. De érdemes keresni.
6/7 anonim válasza:
"Én is sok csajszit látok, aki biztos büszke, hogy rájött a pl. 36-os méret" - Ha ilyet látok, elgondolkodom, hogy nem kényelmetlen leülni nekik? Ha én kihíztam egy nadrágomat, nem kellett sok, csak épp nehezebben lehessen begombolni, már borzalmas volt leülni benne.
7/7 anonim válasza:
Igen, a másik szemet gyönyörködtető látvány pedig a tevepata, ami szintén a néhány számmal kisebb nadrágok áldásos hozadéka. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!