Szerintetek melyik cipőt vegyem meg?
2013. márc. 14. 16:25
11/16 anonim válasza:
Ilyen ronda cipőket még életembe nem láttam, de ha már választani kell akkor az elsőt!
12/16 anonim válasza:
13 éves létedre ilyen cipőket akarsz? Egyik se hozzád való, keress a korosztályodnak megfelelőt!
13/16 anonim válasza:
Nem illik a korodhoz. Kb 20 evesekre valoak.
Nekem a masodik jobban tetszik
14/16 mmano88 válasza:
13évesen? Jézusom, egyiket se...
15/16 anonim válasza:
Mindkettő gáz, 13 évesen még nem is tudsz hozzájuk megfelelően öltözni, így még nevetségesebbek lesznek, még ha te ezt nem is így látod. Jobban járnál, ha valami korosztályodnak megfelelő cipőt vennél, mert így csak le fognak nézni... 21L
16/16 anonim válasza:
Jujj, egyik rosszabb, mint a másik, nagyon nem tetszik..talán inkább a 2., de az is ízléstelen szerintem:s
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!