Hol vegyek táskát?
Olyan táska kellene nekem, ami ilyen szilárd anyagú. Értitek, hogy amikor beleteszek valamit, akkor nem ömlik össze minden egybe. Sima, hétköznapi, munkába járós táska kellene, ami nem kicsi, de nem is túl nagy.
És jó lenen, ha szövet lenne az oldala, mert az tovább tart. Maximum 3-4 000 ft-ot szánnék rá.
Budapest!
Bocsánat az offért: engem érdekelnének a miskolci üzletek.
Előre is köszi.
Egy hely van, ahol én mindig veszem... úgy mondom h elindulsz a Centrum buszmegállójától és mész a Pláza felé... ugye ott vannak jobb oldalt ilyen kis üzletek ahogy mész, sarkon harisnyabolt, fénymásoló üzlet, ékszeres, stb stb, na és ott találsz majd egy táskaboltot ahol kb. minden táska 3000 forint (eddig én csak annyiért vettem). Ezenkívül árulnak cipőket is, a kirakatba azok vannak kirakva, onnan fogod a boltot megismerni. Azok is jó minőségűek amúgy. Elég pici bolt, viszont sok táskájuk van középre kirakva. Eddig 3-4et vettem tőlük, de tökéletes minőségűek, gyönyörű kidolgozással, általában nagyobb méretűeket árulnak, de kisebbet is találsz hha az érdekel. Kb. úgy néznek ki a táskáik mintha vmi több tízezer forintos lenne:D Ezt a helyet tudom csak ajánlani, a többi gagyi :) Régebben vettem még egy oldaltáskát egy másik boltban 2500 forintért, de az nem tudom h működik-e még, meg milyen a minősége, én márkás táskát vettem ott (eredeti!!), egy néni árulta, én voltam az első vevője a boltba, akkor pakolta ki épp a táskákat, és ideadta ennyi pénzért :D Ez több éve volt, az a táska azóta is remek;) De Pl. a Centrum Áruház tetején lévő kínaival és a Centrummal szembeni kínaival ne próbálkozz, mert horror áron árulják a kínai szarokat...(5-6 ezer ott egy táska :/)
(Kérdező bocsi az offért)
Semmi gond. :D
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!