Jövőre 7. -es leszek. Szerintetek milyen magas lehet a cipőm sarka,6-7 cm lehet?
van hat osztályos gimnázium is, a kérdező jelenleg 6. osztályba jár, 11-12 éves. jövőre lesz hetedikes, ami -a kérdező iskolájában- gimnáziumnak számít. csak hogy tiszta legyen a kép:)
kérdezőnek: szerintem maradj az 1-2 centisekben. 5 cm az nagyon sok, én 10-es vagyok, csak ünnepségekre veszek fel magassarkúkat, hétköznap mindig laposban vagyok.
mondjuk ez attól is függ, hogy menyire tudsz benne járni.az tényleg elég szánalmas hatást kelt ha illegsz-billegsz benne:)
mondjuk akkor sem ajánlom ha megy benne a járás, de szíved joga :) remélem segíttettem
16L
Már egyszer válaszoltam,de az imént megérdeklődtem majdnem 13 éves öcsémtől,hogy mit gondolna, ha egy osztálytársa magassarkúban kezdene járni. A válasza ennyi volt: "Hogy jó nagy hülye és kiröhögném!"
Max idősebb srácok gondolhatják másképp, bár lemerném fogadni,hogy azok meg Nabokov fanok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!