Mennyi ideig hordasz egy ruhát?
De az általában mennyi idő?
Nekem gatyáknál fél-egy év.
Pólók, pulcsik: 3-4 év.
Alsóruházat, általában 2-3 év, zokniknál lényegesen kevesebb.
Cipő, kb 1-2 év.
Ez erősen függ attól, hogy milyen ruhadarabról van szó. Nálam a nadrágok mennek tönkre a leghamarabb (elkopnak), ezeket általában 3-5 havonta cserélnem kell. Cipőből mindig ugyanolyat veszek, ez általában 3 évet kibír. Legjobban talán az ingek és pulcsik bírják, ezek között van olyan is ami már vagy 6 éve megvan és még mindig teljesen jó, nem kopott vagy szakadt. A legrégebbi ruhadarabom az övem, ami már több mint 11 éve tökéletesen működik.
24/F
Kb.
nadrág: 5-6 év (attól függ milyen minőséget fogok ki, de az összes kikopik a combomnál, az lesz a vége)
pulcsi: 3-4 év
póló: gyakorlatilag végtelen, szinte ki se dobtam még pólót
zokni: 3-4 év (ha egy lyuk van rajta, megstoppolom, 2,3-nál már kidobom)
bugyi: 4-5 év
nadrág nekem kinyúlik és nem úgy áll rajtam mint a többi lányon szóval inkább legging és abból se kínai hanem new yorker/h&m mert a kínaissal is megjártam.
póló. szintén kínais felső 1-2 hónapig bírja. szóval ez is inkább márkás de akkor 3év is (mert nem nagyon növök:$)
zokni nagyon gyorsan kilyukad
cipő hát ezt 3-4-5év. attól függ
Nadrág: 3év
Felső: 3év
Kabát: 5év
Cipő: 3év-5év
Szoknya: 2év
Nem nagyon mennek tönkre ruháim, itthon melegítőben vagyok, kímélő programon mosok. Figyelek a minőségre,így csak jó minőségű ruhát veszek meg. Cipőből csak bőr cipőt hordok, több okból is, azok nem mennek tönkre. Ezek az időtartamok inkább attól függnek, hogy mennyit hordtam és meguntam-e.
Az, hogy kinek mennyi ideig tart ki egy ruha sok minden függvénye. Akinek sok ruhája van, nyilván neki nem megy tönkre, ezzel szemben aki párat váltogat hamar elkopik.
Remélem tudtam segíteni!
24/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!