Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lett az emberekkel?

Mi lett az emberekkel?

Figyelt kérdés

Ugyanúgy néznek ki, ugyanaz a divatcucc ... Teljesen egyformák... Mintha klónozták volna őket. + A páwák...

B*zik, mustár színű befosós gatya, kivágott pólók... Szörnyű

2013. márc. 10. 21:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden kornak meg van a maga divatja. És mindig vannak, akik hánynak tőle. Nincs új a nap alatt.
2013. márc. 10. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Nyugi nem csak te vagy rosszul tõlük! Én sem látom a különbséget köztük. Nem feltétlenül az õ hibájuk, hogy nincs egyéniségük! :) Nem kell velük foglalkozni. Tudom könnyû mondani és még én is fel tudon húzni magamat azon, hogy olyat hordanak amit én már jópár évvel azelõtt, de nem éri meg a birkákra pazarolni az enerviádat!
2013. márc. 10. 22:13
 3/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb embernek pont az a célja hogy ne lógjon ki a tömegből... és erre a divat ad lehetőséget. Ez mindig így volt.
2013. márc. 10. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:

1. Először is, nem mindegy ki mibe öltözködik?, ha nem tetszik ne figyelj oda.

2. Azért kíváncsi lennék Te mibe jársz :)

3. Az emberekkel nagyon sok hülyeséget beetetnek, most nem kezdem itt el sorolni, mert sok lenne, és nem idevaló téma. És mindenki hajtogatja a hülyeséget a többiek után...tulajdonképpen ez is egy tucatkérdés, mert ezt szinte minden nap megkérdezik. Kíváncsi lennék ezek az emberek mibe járnak.

4. Engem sem érdekel, amikor a tizenévesek az Adidasra, Nike-ra, Converse-re, DC stb... márkákra úgy tekintenek, mintha olyan nagy dolog lenne. Pedig ezek kis olcsó márkák, mégis erre verik magukat. Most ezen kapjam fel a vizet? Nem ér meg annyit az egész.

Nekem a márkák körülbelül a Diesel, Armani, Gas, Puma. Most idegeskedjek, hogy miért nem ilyen márkákba járnak az emberek, hanem sz@rokba?

Mindenki másra költ, más érdekli... arra akarok rátérni, hogy maga a kérdés hülyeség egy kicsit.

2013. márc. 10. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem sosem zavart, hogy ki hogyan néz ki, hogyan öltözködik. Ha kedves, értelmes ember, felőlem V-kivágású pólót egy srác, vagy besz@rós gatyákat, nem zavar.

Inkább az zavar, hogy ezek a fiatalok általában olyan viselkedési mintát követnek, ami nem túl szimpatikus. Nagyszájú, ordenáré, arrogáns, rosszindulatú... Ez a szörnyű.

2013. márc. 11. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!