Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Nektek tényleg tetszenek?

Lányok! Nektek tényleg tetszenek?

Figyelt kérdés
Hatalmas napszemüveg ami eltakarja az egész arcotokat, illetve télen olyan csizma, ami "teljesen szörös" kivülröl?
2009. szept. 13. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
71%
fúúj...azt a csizmát ki nem állhatom!!! meg a napszemüveget se !!!!!!
2009. szept. 13. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A napszemüvegeket nagyon szeretem :) de ezek a csizmák szerintem szörnyűek. Olyan mintha egy döglött állatot húztak volna a lábukra.
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egyik sem, de gondolom akik hordják, tényleg szeretik ezeket :)
 4/12 anonim ***** válasza:
97%
Nekem nem tetszik! A szemem az arcom legszebb része, és soha! nem takarom el napszemüveggel... Az a szőrös csizma meg gusztustalan szerintem... Ha véletlen belelép egy pocsolyába, az egész tiszta szutyok lesz és tocsog a vízben, sárban... 20/L
2009. szept. 13. 21:07
 5/12 anonim ***** válasza:
73%
Az a csizma borzalmas. Nem igaz, hogy a hülye magyar embernek minden igénytelen ízlésten ócska szart el lehet adni.
2009. szept. 13. 21:07
 6/12 anonim ***** válasza:
72%

Olyankor hordom az olyan napszeműveget, amikor nem akarom, hogy felismerjenek vagy kalappal, hogy ne érjen a nap vagy pedig azért mert megy a ruhámmal és divatos.

Teljesen szőrös csizmát nem szeretem annyira, minden évben veszek egyet, max. kettőt, de csak nagyon ritkán hordom őket. Ezt is tudni kell viselni.

2009. szept. 13. 21:10
 7/12 anonim ***** válasza:
93%

nekem az általad említettek közül egyik sem tetszik.

a légynapszemcsi helyett pilótaszemüvegem van, szőrös csizma helyett pedig egyszerű, fekete lovaglócsizmám.

inkább a sportosabb dolgok híve vagyok:)

23/L

2009. szept. 13. 21:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik. ennyi
2009. szept. 13. 22:40
 9/12 anonim ***** válasza:

Én nem szeretem a napszemüvegeket, magamon sem és máson sem!Szeretem látni az emberek szemét!

a cipő nekem bejön, nagyon tetszik!

2009. szept. 14. 14:52
 10/12 anonim ***** válasza:
nekem igenis tetszik :P Szerintem tök vicces az a csizma, mondjuk a napzemüvegből az óriási kicsit plázacicás, az annyira nem tetszik, inkább ami ilyen retrós :D
2009. szept. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!