12/21 anonim válasza:
én holnap fogok beszerezni ebből egy feketét. nagyon nőies és most divatos is. boyfriend jeans-el pedig nagyon jól néz ki.
13/21 anonim válasza:
a boyfriend jeansnél hozzá nem illőbb darabot nem tudok elképzelni. jó hogy nem mackónadrággal...
14/21 anonim válasza:
Ezek most nagyon divatosak, én is vettem egy hasonlót és ha végre jobb idő lesz akkor járhatok benne dolgozni.
18/21 anonim válasza:
boyfriend jeansel ki lehet alakítani egy egyedi kinézetet.Nem én válaszoltam,azt h én szerzek be egyet,de szerintem is jól nézhet ki.Nem kell leragadni feltétlenül a nagyon elegáns vonalnál.Aki szereti a divatot,és meg is érti az egyediséget,az elfogadja. Ha a boyfriend jeans-hez egy csinosabb inget párosítunk,igazán jó hatást lehet elérni.
20/21 anonim válasza:
nekem tetszik csak furcsa h az eleje más milyen mint a cipő többi része. ha az orra ugyanolyan lenne mint a cipő többi része sokkal jobban tetszene
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!