Ilyen ok miatt kicserélik a cipőt a Deichmannban?
Maga a talpméret nem változhat. Ha 38-as méretben vettél akkor az most is 38-as méretű,
Ha maga a cipő tágult ki, akkor azt jelenti hogy elég sokáig hordhattad. Használt cipőt nem cserélnek ki. Ha sérült lenne akkor garanciálisan megjavítanák. Cserélésre 3 napod volt.
Na ácsi!
A cipő jó volt rám, és nagyon keveset hordtam!
Ember legyen a talpán, aki erről megmondaná, hogy használt! Ha lemosom, olyan, mintha új lenne!
Egyébként 2 hónapja vettem csak...
Műbőrből van és ez kitágult széltében, ezért mindenhogyan rossz rám!
"Műbőrből van és ez kitágult széltében"
A 3. válaszolóval kell egyetértsek. A hordás következtében tágult ki, tehát ez nem a cipő illetve a Deichmann hibája, ezért nem fogják Neked kicserélni.
de ez akkor is minőségi probléma!
Mi az hogy alig hordom és kitágul?
Ez nem az én hibám, igen is a cipő tehet róla!
Érdekes, nekem 1 bőr cipőm se tágult még ki, csak pont ez az 1... pedig az összes deichmannos!
Nézd, a talp méret sosem változik. Az nem lesz sem kisebb sem nagyobb annál mint amennyi volt az eredeti méret.
Ha 38-ban vetted akkor az 38-as is maradt.
A műbőr tágulhat, de ha a 2 hónap alatt alig hordtad akkor a műbőr sem tágul ki annyira hogy csúszkálni kelljen benne.
De végül is mindegy mit írunk neked. Ha megvan még a blokk, és garancia van még a cipőn, akkor vidd vissza a cipőt. Ott majd úgyis megtudod hogy kicserélik vagy sem. Végül is semmit nem veszítesz vele. HA kicserélik akkor lesz egy jó napod. Ha nem cserélik ki, akkor legfeljebb morogsz egyet,és ennyi. Hordod tovább vagy elajándékozod valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!