Szerintetek zavarná a tanárokat ha így öltöznék?
Figyelt kérdés
Mi lenne ha a Március 15.-ei ünnepségre nem a szokásos ünneplő ruhában mennék, hanem egy szép estélyiben? Leszídnának? 17/L2013. márc. 5. 18:06
1/9 anonim válasza:
estélyiben? nem bálba készülsz,de attól függ milyen
2/9 anonim válasza:
Van az iskolád házirendjében leírás arról, hogy PONTOSAN mit kell viselnie a lányoknak? Ha van, azt az utasítást kövesd! Ha nincs, maradj a szolíd dolgoknál.
3/9 anonim válasza:
Nálunk kb 5 éve az egyik lány (rózsaszín cicababa), ballagási ruhának, egy miniszoknyás, pánttalan csilivili rózsaszín koktálruhát választott és senki nem szólt érte, pedig gondolhatod, hogy kilógott a sorból..
Amúgy vannak olyan estélyik, amik elegánsak, szépek és nem szólnának érte. Pántos, fekete, esetleg övvel.. Nincs benne semmi. Szerintem nem szólnának (kivéve, ha tényleg megszabják a házirendben, hogy mit húzhatsz fel). Vagy kérdezd meg az offőt, hogy lehet-e. De gimiben tuti enm szólnak.
4/9 anonim válasza:
te nem egy nemzeti ünnepet akarsz méltóképpen megünnepelni hanem felvágni :D az estélyit hagyd meg a szalagavató utáni bankettre :)
5/9 A kérdező kommentje:
Hát a házirendben fehér blúz és fekete nadrág/szoknya van, viszont én nagyon nem szeretem az ingeket, de nem akarom azt megtenni, hogy nem öltözök ki..ezért gondoltam erre
2013. márc. 5. 18:22
6/9 Bratilla válasza:
Én sem szeretem az ünneplős ingeket, de azért évente 1-2 alkalommal csak kibírom. Nemzeti ünnep, nem pedig bál.
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
engem tavaly leba*tak, mert egyenruhára felvettem egy zakót, mert fáztam....és amikor elkezdtem kifejteni a véleményemet, hogy ez egy állami ünnep, és nem iskolai, akkor még be is írtak....szóval hajrá :D
9/9 anonim válasza:
szerintem kibírod ezt az egy alkalmat. estélyiben nevetséges lennél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!