Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy fiatal fiú milyen női...

Egy fiatal fiú milyen női harisnyát vehet fel?

Figyelt kérdés
2013. márc. 5. 17:45
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2013. márc. 5. 17:49
 2/14 anonim ***** válasza:
miért vennél fel harisnyát?
2013. márc. 5. 17:50
 3/14 A kérdező kommentje:

16 vagyok

fázok és az üzletkben csak nőit lehet kapni

2013. márc. 5. 17:54
 4/14 anonim ***** válasza:
pamut női harisnyát nyugodtan felvehetsz, az tökre olyan mint a fiú kivitel, a bátyám is azt hord
2013. márc. 5. 18:06
 5/14 anonim ***** válasza:
Jéger alsó?
2013. márc. 5. 19:16
 6/14 anonim ***** válasza:
Hmm... akár kínaiban is lehet férfi harisnyákat kapni... nőit ne hordj inkább.
2013. márc. 5. 20:17
 7/14 anonim ***** válasza:

Figyelj kínaiban veszel ilyen pár száz forintos tesztszínű vagy fekete krepp harisnyát ott senki nem fogja megkérdezni hogy mért és kinek veszed! :)

Én is vettem már nem egyszer és nem volt semmi probléma, nadrág alatt meg főleg hogy nem látszódott ha hordtam! :)

2013. márc. 6. 05:46
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerinted mi a különbség a férfi és a női harisnya között?? Szerintem semmi. Max, hogy a férfi harisnyanadrágnak van slicce. Ha téged nem zavar, hogy nincs slicce, akkor vegyél nőit! Persze ne csipkéset, mintásat, csiricsálét, hanem normálisat!
2013. márc. 6. 09:04
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi különös nincs abban,ha egy fiú női harisnyát vesz fel.A női pamut simán megteszi,de vigyázz arra,hogy feketét válassz és ne legyen mintás.Az már tényleg ciki lenne neked.De ha a pamutharisnyát felveszed,abban biztosan nem fázol majd.
2013. márc. 7. 15:53
 10/14 A kérdező kommentje:
Miért ciki ha mondjuk kék színű és nem fekete?
2013. márc. 25. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!