Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ilyet gáz felvenni suliba?

Ilyet gáz felvenni suliba?

Figyelt kérdés

sziasztok, nem pont ez, rövid az ujja és fehér de ilyesmi ruhát vettem, harisnyával gáz lenne suliba felvenni, vagy kiröhögnének mert 'túl elegáns'?

nekem nagyon tetszik

[link]

2013. márc. 4. 20:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább hagyd egy különlegesebb alkalomra, ha suliba felveszed nagy valószínűséggel az osztálytársaid és a tanári kar minimum fele megkérdezi, hogy randid lesz-e :)

Egyébként csinos ruha, de suliba picit sok :)

2013. márc. 4. 20:30
 2/7 anonim ***** válasza:
ez egy estélyi ruha.már az anyaga miatt sem ajánlanám..túl elegáns
2013. márc. 4. 20:30
 3/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem mehetsz vele isokálba. Én is zoktam menni elegánsabb ruhákba és mindig megdicsérnek! Szval én csak bátorítani tudlak. Ne érdekeljen nagyon mit gondolnak rólad! Csak érezd jól magad a ruhában :) 16/L
2013. márc. 4. 20:40
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
2013. márc. 4. 20:49
 5/7 anonim ***** válasza:
lehet elegánsan menni suliba de ez tényleg nem oda való mert alkalmi ruha szóval alkalomra vedd fel.
2013. márc. 4. 21:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Vedd fel bátran! Sokkal szebb, mint az átlagos farmeros összeállítások. Egyedi leszel benne. Ebben pedig semmi ciki nincs, inkább dicséretes dolog. Próbáljon bárki szólni egy rossz szót is, velem gyűlik meg a baja! :-)
2013. márc. 4. 21:43
 7/7 A kérdező kommentje:
hehe köszi aranyosak vagytok de nem pont ez a ruha! :D egybe fehér , ujjatlan csak hasonló típust kerestem :)
2013. márc. 4. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!