LiNorina kérdése:
15 éves vagyok és 9. -es. Szerintetek felvehetek ilyen cipőt suliba? (kép lent) Persze nem minden nap, csak ritkán. Vagy ribancnak néznének benne?
2013. márc. 3. 14:15
1/10 anonim válasza:
Maga a cipő szép, egyáltalán nem ribancos, de szerintem suliba ez túl sok lenne.
2/10 anonim válasza:
Azt vedd fel ami neked tetszik. Amúgy egyáltalán nem ribancos,úgyhogy nyugodtan hordjad.
3/10 anonim válasza:
dehogy néznének ribancnak! Szerintem csinos, még akkor is ha csak 15 vagy. Különben is az ilyen talpú cipők sokkal kényelmesebbek, mint a tűsarkúak.
4/10 anonim válasza:
Hát ha csak alkalmakra akkor szerintem simán, nekem is hasonló van :)
5/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2013. márc. 3. 14:25
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
:) Csak azért kérdeztem, mert mostanság mindenkire ezt mondják, aki egy kicsit is ad magára.. :/
2013. márc. 3. 14:50
8/10 anonim válasza:
nem egy cipőtől leszel ribanc...
9/10 anonim válasza:
Igazad van kedves kérdező, én is megfigyeltem, hogy ha egy kicsit nőiesebben öltözködik valaki, akkor ler*bancozzák, ahelyett hogy megdicsérnék, hogy milyen jól néz ki.
Bezzeg a sport cipős, farmeros egyénekre senkinek nincs egy rossz szava sem. Pedig szerintem inkább rájuk lehetne azt mondani, hogy igénytelenek. De hát sajnos ez a többség, szóval mindegy.
Amúgy természetesen nyugodtan felveheted suliba. Egyáltalán nem kihívó. Bár én a normál magassarkút v. balerinát preferálom inkább, de ha neked tetszik, hordd bátran.
10/10 anonim válasza:
Csinos, de azért várd meg ,hogy jobb idő legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!