Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Randira ilyen szett? :

Randira ilyen szett? :

Figyelt kérdés

Fekete körömcipő

Fekete cicanaci

ilyen tunikával: [link]

Vagy ilyennel?? : [link]

És hozzá egy fekete táska..:) Szerintetek jó lenne? És melyik tunika a jobb? :) 16/L

2013. márc. 2. 09:46
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Az első tunika amit linkeltem az sötétlila nem fekete!
2013. márc. 2. 09:46
 2/11 anonim válasza:
Egyik sem, mit kell ezt túlzásba vinni !?
2013. márc. 2. 09:53
 3/11 A kérdező kommentje:
A pasival már jártam 7 hónapot, de most megint elhívott randira és csak vissza akarom csábítani...szval nem viszek semmit túlzásba...
2013. márc. 2. 09:54
 4/11 anonim ***** válasza:
full feketében ne legyél, a sötétlila beleolvad, inkább valami halványabb színt keress. A körömcipő okés, csak ne legyen magas. Bár a pasik nem a cipőt nézik általában, a platform vagy a túl magassarkú cipellő kiveri náluk a biztosítékot ;) (amúgy nincs túl hideg a körömcipőhöz? :D)
2013. márc. 2. 09:59
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem Magyarországon lakom, itt meg jó meleg van :D
2013. márc. 2. 10:01
 6/11 Andii1 ***** válasza:
első tunika az jobb (fekete) esetleg szürke cicanacival is jó, hogy ne legyél túl fekete:)
2013. márc. 2. 10:01
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy picit hosszabb szoknyát/ruhát választanék, amit harisnyával is fel tudsz venni. Szerintem ez így sokkal csinosabb, szebb, nőiesebb lenne.

A cicanadrágot nem tartom ízléses viseletnek.

2013. márc. 2. 10:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Én is ruhára gondoltam, mert az csini és nőies pont a stílusom, de úgy hallottam, hogy a pasiknak jobban be jön a feszes nadrág a cicanacit meg főleg imádják
2013. márc. 2. 10:21
 9/11 Andii1 ***** válasza:
8 igazad van ,jobban bejön nekik:D szoknyát én sem szeretek viselni csak,ha nagyon muszáj :)
2013. márc. 2. 10:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem az első tunika túl kihívó, a második az nem rossz bár nekem nem tetszik. Vegyél fel egy ruhát harisnyával, sokkal csinosabb. :)
2013. márc. 2. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!